'
Мечо Пух си е влюбен в Ботев,но март месец палатки едва ли ще се разпънат ,там винаги си е екстремно с вятъра и мъглата, не знаем времето как ще е март , според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа
... според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа
Когато отричате едно, предложете друго. Коя хижа? Ако кажете х.Плевен, ще накарате хората от юга два пъти да прекосят Балкана. Ако кажете х.Левски, обратното: северняците ще са затруднени.
При предвварително обаждане, убеден съм че на заслона ще има и супа, и чай, може дори нещо повече.
Колкото до броя на хората, мисля че няма да са толкова много. Аз ако съм в повече, ще се съглася да спя долу на масите, където съм спал. Не търся комфорт.
Десуна написа:
... ама да не е някакъв много хард маршрут, че не съм особено добре със зимната екипировка ...иначе за датите- ако може до края на февруари да станат ясни, за да си кажа в работата
Съгласен съм, групата ще е разнородна. Не познаваме възможностите на другия до нас, да не се хвърляме от първия път на Купените(мисля, че имаше подобно предложение). Ако има някои, които много искат, могат да минат и от там.
'
Мечо, без да се обиждаш де ) , не мога да предложа ,защото не съм обиколила всичките , а и за мартенско време си има особености . щом е за идеята ще се добера лично аз и до северните и до южните .
имаше предложение за ШИПКА , Мазалат . Узана ? там не е ли удобно ?
Вто Яну 08, 2013 3:44 pm
Десуна
Re: '
Pagane написа:
Мечо Пух си е влюбен в Ботев,но март месец палатки едва ли ще се разпънат ,там винаги си е екстремно с вятъра и мъглата, не знаем времето как ще е март , според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа
Грешка- има си супа, има си бира, всичко си има- на НГ бяхме там имаше си супер яката супа ( както всеки път ) и студената бира и якият Ицо беше там и въобще-абе, Ботев, какво да ти кажа и си изкарахме супер само трябва да се предупреди , че ще се ходи . А иначе- има място - кой е казал, че трябва да се спи на легло ?! или че трябва да се спи ?!
През Март на Ботев
Мисля си,че много хора ще отпаднат заради липсата на зимна екипировка. Каквито сме и ние)
Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг.
Особенно към края на Март началото на Април.
Аз лично обичам по закътано но през Март няма да е такава навалица, така,че може.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Вто Яну 08, 2013 8:34 pm
t.hristov
Подкрепям колегата от Сливен -на 3 март в Стара Планина "ВЯРНАТА" посока е връх Шипка
Ако е към края на март/ април, предлагам х.Амбарица, х.Вежен или х.Момина поляна
Не съм съгласен за вр.Ботев -в началото на лятото може.
Вто Яну 08, 2013 9:20 pm
Pagane
'
в нета има хижа Теменуга малко до Шипка в посока Бузлуджа .
Томанов - имаш предложения 2-3 март Шипка (Теменуга)
16-17 март Ботев
Рай
интересно ми е Емил какво ще измисли и да стане гласуване първо за дата ,после за място
Вто Яну 08, 2013 9:32 pm
joropc
peca написа:
През Март на Ботев
Мисля си,че много хора ще отпаднат заради липсата на зимна екипировка..
Аааа, баш, то мартенски Ботев си е айляшка работа бре.К'ви екипировки и опит...толкова.То дет' се вика, песесето е отдолу..
В тази връзка, малко ботевски снимки от 15-20-ти(не помня точната дата) Март миналата година.То че си беше сериозна зима беше, ама че и тук някои хора говорят колкото да са казали нещо
Заслон Ботев
Това 'дет блести, нали го знаете какво е?
Таааа...то може и русата, ама е редно и УМНАТА.
Вто Яну 08, 2013 9:46 pm
НИКОЛАЙ Т.
...Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг...
Разсъждаваш по много интересен начин;
Ти не можеш да се изкачиш от х.Левски до заслон Ботев, поради липса на зимна екипировка...
..."хора от северната част" ще се изкачат от х.Плевен до заслона, после през вр. Ботев и Тарзановата пътека ще слязат в х.Рай, и то през зимата. Благодаря, не го пожелавам на моите приятели от Севера.
...Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг...
Разсъждаваш по много интересен начин;
Ти не можеш да се изкачиш от х.Левски до заслон Ботев, поради липса на зимна екипировка...
..."хора от северната част" ще се изкачат от х.Плевен до заслона, после през вр. Ботев и Тарзановата пътека ще слязат в х.Рай, и то през зимата. Благодаря, не го пожелавам на моите приятели от Севера.
Не идеята ми е, че който няма зимна екипировка може да тръгне от Калофер и да стигне до Рай.
Факт е,че по Южния склон снега се задържа по-малко.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 2 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети