ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Предложения за дати за излед от форума.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Предложения за дати за излед от форума.
Автор Съобщение
Pagane

Местожителство: София

Мнение ' Отговорете с цитат
Мечо Пух си е влюбен в Ботев,но март месец палатки едва ли ще се разпънат ,там винаги си е екстремно с вятъра и мъглата, не знаем времето как ще е март , според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа Smile
Вто Яну 08, 2013 2:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Re: ' Отговорете с цитат
Pagane написа:
... според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа Smile

Когато отричате едно, предложете друго. Коя хижа? Ако кажете х.Плевен, ще накарате хората от юга два пъти да прекосят Балкана. Ако кажете х.Левски, обратното: северняците ще са затруднени.
При предвварително обаждане, убеден съм че на заслона ще има и супа, и чай, може дори нещо повече.
Колкото до броя на хората, мисля че няма да са толкова много. Аз ако съм в повече, ще се съглася да спя долу на масите, където съм спал. Не търся комфорт.
Десуна написа:
... ама да не е някакъв много хард маршрут, че не съм особено добре със зимната екипировка ...иначе за датите- ако може до края на февруари да станат ясни, за да си кажа в работата Smile

Съгласен съм, групата ще е разнородна. Не познаваме възможностите на другия до нас, да не се хвърляме от първия път на Купените(мисля, че имаше подобно предложение). Ако има някои, които много искат, могат да минат и от там.

Балкана символ на цял полуостров
Вто Яну 08, 2013 3:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pagane

Мечо, без да се обиждаш де Smile) , не мога да предложа ,защото не съм обиколила всичките , а и за мартенско време си има особености . щом е за идеята ще се добера лично аз и до северните и до южните Smile.
имаше предложение за ШИПКА , Мазалат . Узана ? там не е ли удобно ?
Вто Яну 08, 2013 3:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Десуна

Pagane написа:
Мечо Пух си е влюбен в Ботев,но март месец палатки едва ли ще се разпънат ,там винаги си е екстремно с вятъра и мъглата, не знаем времето как ще е март , според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа Smile

Грешка- има си супа, има си бира, всичко си има- на НГ бяхме там имаше си супер яката супа ( както всеки път ) и студената бира и якият Ицо беше там и въобще-абе, Ботев, какво да ти кажа Smile и си изкарахме супер Smile само трябва да се предупреди , че ще се ходи . А иначе- има място - кой е казал, че трябва да се спи на легло ?! или че трябва да се спи ?! Wink
Вто Яну 08, 2013 3:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
meco puh

Pagane написа:
...имаше предложение за ШИПКА , Мазалат . Узана ? там не е ли удобно ?

На Шипка все още не съм спал в хижа.

Вто Яну 08, 2013 3:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

meco puh написа:
На Шипка все още не съм спал в хижа.

Има-на бившия хотел Малуша му е снета категоризацията и сега се води хижа-не знам как е обаче...
Вто Яну 08, 2013 8:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
През Март на Ботев Question
Мисля си,че много хора ще отпаднат заради липсата на зимна екипировка. Sad Каквито сме и ние)
Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг.
Особенно към края на Март началото на Април.
Аз лично обичам по закътано но през Март няма да е такава навалица, така,че може.

Вто Яну 08, 2013 8:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
t.hristov

Подкрепям колегата от Сливен -на 3 март в Стара Планина "ВЯРНАТА" посока е връх Шипка BG
Ако е към края на март/ април, предлагам х.Амбарица, х.Вежен или х.Момина поляна Smile
Не съм съгласен за вр.Ботев -в началото на лятото може.
Вто Яну 08, 2013 9:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pagane

в нета има хижа Теменуга малко до Шипка в посока Бузлуджа .
Томанов - имаш предложения 2-3 март Шипка (Теменуга)
16-17 март Ботев
Рай
интересно ми е Емил какво ще измисли Smile и да стане гласуване първо за дата ,после за място
Вто Яну 08, 2013 9:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
joropc

peca написа:
През Март на Ботев Question
Мисля си,че много хора ще отпаднат заради липсата на зимна екипировка..

Аааа, баш, то мартенски Ботев си е айляшка работа бре.К'ви екипировки и опит...толкова.То дет' се вика, песесето е отдолу.. Smile
Off Topic
В тази връзка, малко ботевски снимки от 15-20-ти(не помня точната дата) Март миналата година.То че си беше сериозна зима беше, ама че и тук някои хора говорят колкото да са казали нещо

Заслон Ботев

Това 'дет блести, нали го знаете какво е? Wink

Таааа...то може и русатаSmile, ама е редно и УМНАТА. Wink
Вто Яну 08, 2013 9:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

joropc
Вто Яну 08, 2013 9:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Баси много сняг бре Shocked
За къв Ботев говорим Question
Или по-ниско или по- късно. Exclamation Rolling Eyes

Вто Яну 08, 2013 9:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
meco puh

peca написа:
...Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг...

Разсъждаваш по много интересен начин;
Ти не можеш да се изкачиш от х.Левски до заслон Ботев, поради липса на зимна екипировка...
..."хора от северната част" ще се изкачат от х.Плевен до заслона, после през вр. Ботев и Тарзановата пътека ще слязат в х.Рай, и то през зимата. Благодаря, не го пожелавам на моите приятели от Севера.

Вто Яну 08, 2013 10:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stefak

Местожителство: Видин

meco puh,
joropc го каза най-добре някои хора си правят вятър на устата и занапред ще има такива мнения.
Вто Яну 08, 2013 10:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

meco puh написа:
peca написа:
...Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг...

Разсъждаваш по много интересен начин;
Ти не можеш да се изкачиш от х.Левски до заслон Ботев, поради липса на зимна екипировка...
..."хора от северната част" ще се изкачат от х.Плевен до заслона, после през вр. Ботев и Тарзановата пътека ще слязат в х.Рай, и то през зимата. Благодаря, не го пожелавам на моите приятели от Севера.

Не идеята ми е, че който няма зимна екипировка може да тръгне от Калофер и да стигне до Рай.
Факт е,че по Южния склон снега се задържа по-малко. Idea

Вто Яну 08, 2013 10:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.