|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Pagane
|
' |
|
Мечо Пух си е влюбен в Ботев,но март месец палатки едва ли ще се разпънат ,там винаги си е екстремно с вятъра и мъглата, не знаем времето как ще е март , според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа 
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 2:06 pm |
|
 |
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
Re: ' |
|
 |
 |
... според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа  |
Когато отричате едно, предложете друго. Коя хижа? Ако кажете х.Плевен, ще накарате хората от юга два пъти да прекосят Балкана. Ако кажете х.Левски, обратното: северняците ще са затруднени.
При предвварително обаждане, убеден съм че на заслона ще има и супа, и чай, може дори нещо повече.
Колкото до броя на хората, мисля че няма да са толкова много. Аз ако съм в повече, ще се съглася да спя долу на масите, където съм спал. Не търся комфорт.
 |
 |
... ама да не е някакъв много хард маршрут, че не съм особено добре със зимната екипировка ...иначе за датите- ако може до края на февруари да станат ясни, за да си кажа в работата  |
Съгласен съм, групата ще е разнородна. Не познаваме възможностите на другия до нас, да не се хвърляме от първия път на Купените(мисля, че имаше подобно предложение). Ако има някои, които много искат, могат да минат и от там.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Вто Яну 08, 2013 3:19 pm |
|
 |
Pagane
|
' |
|
Мечо, без да се обиждаш де ) , не мога да предложа ,защото не съм обиколила всичките , а и за мартенско време си има особености . щом е за идеята ще се добера лично аз и до северните и до южните .
имаше предложение за ШИПКА , Мазалат . Узана ? там не е ли удобно ?
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 3:44 pm |
|
 |
Десуна
|
|
 |
 |
Мечо Пух си е влюбен в Ботев,но март месец палатки едва ли ще се разпънат ,там винаги си е екстремно с вятъра и мъглата, не знаем времето как ще е март , според мен е добре да е хижа с повече места и някакви супи поне .На заслона Ботев няма нищо ,на 20.10 отговорника каза, че само лятото има храна. То всеки си носи ,но поне една топла супа  |
Грешка- има си супа, има си бира, всичко си има- на НГ бяхме там имаше си супер яката супа ( както всеки път ) и студената бира и якият Ицо беше там и въобще-абе, Ботев, какво да ти кажа и си изкарахме супер само трябва да се предупреди , че ще се ходи . А иначе- има място - кой е казал, че трябва да се спи на легло ?! или че трябва да се спи ?! 
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 3:44 pm |
|
 |
meco puh
|
|
Вто Яну 08, 2013 3:56 pm |
|
 |
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
 |
 |
На Шипка все още не съм спал в хижа. |
Има-на бившия хотел Малуша му е снета категоризацията и сега се води хижа-не знам как е обаче...
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 8:13 pm |
|
 |
peca
|
|
|
През Март на Ботев
Мисля си,че много хора ще отпаднат заради липсата на зимна екипировка. Каквито сме и ние)
Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг.
Особенно към края на Март началото на Април.
Аз лично обичам по закътано но през Март няма да е такава навалица, така,че може.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Яну 08, 2013 8:34 pm |
|
 |
t.hristov
|
|
|
|
Подкрепям колегата от Сливен -на 3 март в Стара Планина "ВЯРНАТА" посока е връх Шипка
Ако е към края на март/ април, предлагам х.Амбарица, х.Вежен или х.Момина поляна
Не съм съгласен за вр.Ботев -в началото на лятото може.
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 9:20 pm |
|
 |
Pagane
|
' |
|
в нета има хижа Теменуга малко до Шипка в посока Бузлуджа .
Томанов - имаш предложения 2-3 март Шипка (Теменуга)
16-17 март Ботев
Рай
интересно ми е Емил какво ще измисли и да стане гласуване първо за дата ,после за място
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 9:32 pm |
|
 |
joropc
|
|
|
|
 |
 |
През Март на Ботев
Мисля си,че много хора ще отпаднат заради липсата на зимна екипировка.. |
Аааа, баш, то мартенски Ботев си е айляшка работа бре.К'ви екипировки и опит...толкова.То дет' се вика, песесето е отдолу..
В тази връзка, малко ботевски снимки от 15-20-ти(не помня точната дата) Март миналата година.То че си беше сериозна зима беше, ама че и тук някои хора говорят колкото да са казали нещо
Заслон Ботев
Това 'дет блести, нали го знаете какво е?
Таааа...то може и русата , ама е редно и УМНАТА. 
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 9:46 pm |
|
 |
НИКОЛАЙ Т.
|
|
Вто Яну 08, 2013 9:53 pm |
|
 |
peca
|
|
|
Баси много сняг бре
За къв Ботев говорим
Или по-ниско или по- късно. 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Яну 08, 2013 9:54 pm |
|
 |
meco puh
|
|
|
 |
 |
...Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг... |
Разсъждаваш по много интересен начин;
Ти не можеш да се изкачиш от х.Левски до заслон Ботев, поради липса на зимна екипировка...
..."хора от северната част" ще се изкачат от х.Плевен до заслона, после през вр. Ботев и Тарзановата пътека ще слязат в х.Рай, и то през зимата. Благодаря, не го пожелавам на моите приятели от Севера.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:21 pm |
|
 |
Stefak
|
|
|
meco puh,
joropc го каза най-добре някои хора си правят вятър на устата и занапред ще има такива мнения.
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:28 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
 |
 |
...Рай не е много по далече дори и за хора от северната част, а тези които нямат екипировка ще имат избор от слънчевият Юг... |
Разсъждаваш по много интересен начин;
Ти не можеш да се изкачиш от х.Левски до заслон Ботев, поради липса на зимна екипировка...
..."хора от северната част" ще се изкачат от х.Плевен до заслона, после през вр. Ботев и Тарзановата пътека ще слязат в х.Рай, и то през зимата. Благодаря, не го пожелавам на моите приятели от Севера. |
Не идеята ми е, че който няма зимна екипировка може да тръгне от Калофер и да стигне до Рай.
Факт е,че по Южния склон снега се задържа по-малко. 
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:28 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|