ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Re: Dirty sme Отговорете с цитат
vaskoo написа:
https://youtu.be/Msguggz_1EY?si=YZ1PmsAEjF8sBdDg

На Борис ще стискаме палци да завърши безаварийно.

Баааааааа Smile)))) Това съм го пропуснал ... Че то е култово , хахахаха Smile. Много добре се вписва Smile
Чет Мар 20, 2025 9:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
Днес ходих в района на козя стена. След ушите посока козя стена, има едно възвишение, което е безименно и пътеката обикаля около него. Там всяка година се ядосвам на гадната хвойна. Та сега минах все едно по зимната отгоре и като цяло ми харесва доста повече. Има едно стръмно избутване докато се качих горе на върха но то е 20на метра ... Е сега бях без колело, може да е субективно, но на мен хвойните ми пречат.

Запомнил съм на 3 места гадна хвойна, едната е слизането към х. Бенковски. Другото е подсичането след Кашана на Курдуна и третия беше този кратък участък. Та аз специално, както съм писал и преди, Курдуна ще си я качвам и ще си я слизам . Същото важи и за тази отсечка. То ако ги манавах с дълъг панталон можеше и да не ми прави толкова впечатление, но аз все по къси гащи. Затова че отгоре.

Aaa Има и предхи х. Ехо на подсичащата гадно, но е малко , а пък и там няма накъде.
Съб Мар 22, 2025 6:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

kaloyanv написа:
Днес ходих в района на козя стена. След ушите посока козя стена, има едно възвишение, което е безименно и пътеката обикаля около него. Там всяка година се ядосвам на гадната хвойна. Та сега минах все едно по зимната отгоре и като цяло ми харесва доста повече. Има едно стръмно избутване докато се качих горе на върха но то е 20на метра ... Е сега бях без колело, може да е субективно, но на мен хвойните ми пречат.

Запомнил съм на 3 места гадна хвойна, едната е слизането към х. Бенковски. Другото е подсичането след Кашана на Курдуна и третия беше този кратък участък. Та аз специално, както съм писал и преди, Курдуна ще си я качвам и ще си я слизам . Същото важи и за тази отсечка. То ако ги манавах с дълъг панталон можеше и да не ми прави толкова впечатление, но аз все по къси гащи. Затова че отгоре.

Aaa Има и предхи х. Ехо на подсичащата гадно, но е малко , а пък и там няма накъде.

Аз още съм раздвоен относно мястото след Ушите. Гледам на картата, обикалянето през хвойната добавя около 200 метра в повече, но върви почти без денивелация на около 1575 м.н.в., докато зимната качва връхче, което е 1621 м Rolling Eyes И там винаги съм с дълги гащи Rolling Eyes
Съб Мар 22, 2025 10:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Ами така е да, както ти казваш. Мен там много ме дере хвойната затова Smile
Нед Мар 23, 2025 8:45 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мнение Започнаха го Отговорете с цитат
https://balkanec.bg/etropoletsat-tsvetan-hristov-premina-sam-marshruta-emine-kom-midzhur-za-22-dni-67756.html

Магистрала стана...

Чет Апр 03, 2025 9:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.