На Борис ще стискаме палци да завърши безаварийно.
Баааааааа )))) Това съм го пропуснал ... Че то е култово , хахахаха . Много добре се вписва
Чет Мар 20, 2025 9:38 pm
kaloyanv
Днес ходих в района на козя стена. След ушите посока козя стена, има едно възвишение, което е безименно и пътеката обикаля около него. Там всяка година се ядосвам на гадната хвойна. Та сега минах все едно по зимната отгоре и като цяло ми харесва доста повече. Има едно стръмно избутване докато се качих горе на върха но то е 20на метра ... Е сега бях без колело, може да е субективно, но на мен хвойните ми пречат.
Запомнил съм на 3 места гадна хвойна, едната е слизането към х. Бенковски. Другото е подсичането след Кашана на Курдуна и третия беше този кратък участък. Та аз специално, както съм писал и преди, Курдуна ще си я качвам и ще си я слизам . Същото важи и за тази отсечка. То ако ги манавах с дълъг панталон можеше и да не ми прави толкова впечатление, но аз все по къси гащи. Затова че отгоре.
Aaa Има и предхи х. Ехо на подсичащата гадно, но е малко , а пък и там няма накъде.
Съб Мар 22, 2025 6:29 pm
boris_borisov
kaloyanv написа:
Днес ходих в района на козя стена. След ушите посока козя стена, има едно възвишение, което е безименно и пътеката обикаля около него. Там всяка година се ядосвам на гадната хвойна. Та сега минах все едно по зимната отгоре и като цяло ми харесва доста повече. Има едно стръмно избутване докато се качих горе на върха но то е 20на метра ... Е сега бях без колело, може да е субективно, но на мен хвойните ми пречат.
Запомнил съм на 3 места гадна хвойна, едната е слизането към х. Бенковски. Другото е подсичането след Кашана на Курдуна и третия беше този кратък участък. Та аз специално, както съм писал и преди, Курдуна ще си я качвам и ще си я слизам . Същото важи и за тази отсечка. То ако ги манавах с дълъг панталон можеше и да не ми прави толкова впечатление, но аз все по къси гащи. Затова че отгоре.
Aaa Има и предхи х. Ехо на подсичащата гадно, но е малко , а пък и там няма накъде.
Аз още съм раздвоен относно мястото след Ушите. Гледам на картата, обикалянето през хвойната добавя около 200 метра в повече, но върви почти без денивелация на около 1575 м.н.в., докато зимната качва връхче, което е 1621 м И там винаги съм с дълги гащи
Съб Мар 22, 2025 10:57 pm
kaloyanv
Ами така е да, както ти казваш. Мен там много ме дере хвойната затова
Нед Мар 23, 2025 8:45 am
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1271 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети