ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Re: Dirty sme Отговорете с цитат
vaskoo написа:
https://youtu.be/Msguggz_1EY?si=YZ1PmsAEjF8sBdDg

На Борис ще стискаме палци да завърши безаварийно.

Баааааааа Smile)))) Това съм го пропуснал ... Че то е култово , хахахаха Smile. Много добре се вписва Smile
Чет Мар 20, 2025 9:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
Днес ходих в района на козя стена. След ушите посока козя стена, има едно възвишение, което е безименно и пътеката обикаля около него. Там всяка година се ядосвам на гадната хвойна. Та сега минах все едно по зимната отгоре и като цяло ми харесва доста повече. Има едно стръмно избутване докато се качих горе на върха но то е 20на метра ... Е сега бях без колело, може да е субективно, но на мен хвойните ми пречат.

Запомнил съм на 3 места гадна хвойна, едната е слизането към х. Бенковски. Другото е подсичането след Кашана на Курдуна и третия беше този кратък участък. Та аз специално, както съм писал и преди, Курдуна ще си я качвам и ще си я слизам . Същото важи и за тази отсечка. То ако ги манавах с дълъг панталон можеше и да не ми прави толкова впечатление, но аз все по къси гащи. Затова че отгоре.

Aaa Има и предхи х. Ехо на подсичащата гадно, но е малко , а пък и там няма накъде.
Съб Мар 22, 2025 6:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

kaloyanv написа:
Днес ходих в района на козя стена. След ушите посока козя стена, има едно възвишение, което е безименно и пътеката обикаля около него. Там всяка година се ядосвам на гадната хвойна. Та сега минах все едно по зимната отгоре и като цяло ми харесва доста повече. Има едно стръмно избутване докато се качих горе на върха но то е 20на метра ... Е сега бях без колело, може да е субективно, но на мен хвойните ми пречат.

Запомнил съм на 3 места гадна хвойна, едната е слизането към х. Бенковски. Другото е подсичането след Кашана на Курдуна и третия беше този кратък участък. Та аз специално, както съм писал и преди, Курдуна ще си я качвам и ще си я слизам . Същото важи и за тази отсечка. То ако ги манавах с дълъг панталон можеше и да не ми прави толкова впечатление, но аз все по къси гащи. Затова че отгоре.

Aaa Има и предхи х. Ехо на подсичащата гадно, но е малко , а пък и там няма накъде.

Аз още съм раздвоен относно мястото след Ушите. Гледам на картата, обикалянето през хвойната добавя около 200 метра в повече, но върви почти без денивелация на около 1575 м.н.в., докато зимната качва връхче, което е 1621 м Rolling Eyes И там винаги съм с дълги гащи Rolling Eyes
Съб Мар 22, 2025 10:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Ами така е да, както ти казваш. Мен там много ме дере хвойната затова Smile
Нед Мар 23, 2025 8:45 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мнение Започнаха го Отговорете с цитат
https://balkanec.bg/etropoletsat-tsvetan-hristov-premina-sam-marshruta-emine-kom-midzhur-za-22-dni-67756.html

Магистрала стана...

Чет Апр 03, 2025 9:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Да, нормално ... Smile

Аз пък мисля тук преди Великден да направя някой ден по маршрута. Ама напоследък е много шибано времето .. Целта ми е да направя малко проучване, заради логистиката. Да сляза не Петрохан петък вечерта, да забутам колелото в гората и от там да сляза пеша на хижата. После на другия ден газ от ком до Витиня ... Да го видя как ще ми се отрази .... Аз вече толкова пъти правя този участък, но винаги ме удивлява, никога не ми омръзва. С удоволствие се мъча.

Но никога не съм го правил да тръгна от хижа Ком. Само когато бях пешак, тръгнах от там Smile

А пък втория ден искам от Витиня да стигна Момина поляна, като имам едно устройство за монтаж на раницата, дето да си закрепям колелото. И така носенето е по-лесно ... ама не съм го пробвал, че аз не обичам да нося колелото на гръб .. Много ми тежи .. Smile
Чет Апр 03, 2025 10:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.