ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Съвет за маршрут в Стара планина
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Съвет за маршрут в Стара планина
Автор Съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Отговорете с цитат
Лахесис написа:
Благодаря за съветите! Да се надяваме, че няма да ни изядат мечките и буболечките Wink (слава Богу аз бягам по-бързо от другите от групата HarHar )и живот и здраве ще успея да направя и кача някоя и друга снимка и да разкажа става ли Балкана за неориентирани като нас Baby

За буболечките съм сигурен, че няма да ви изядат, но не мога да кажа същото за мечките. Не ти знам атлетическите възможности, но заявявам, че нямаш шанс с бягането. Ще надбягаш своите хора, но мечките са хитри, едно че бягат и второ посрещат и изяждат първите. Знам, че ще забравиш бягането, ще замръзнеш като висулка при минус 20 градуса. Всичко до тук е шега, но във всяка шега има 20% истина.
Не се стряскайте, като тръгвах на планина, не бях чел два реда, какво може да ми се случи там. И досега не съм изяден и не съм "загубен". Пожелавам ви успешно летуване.

Балкана символ на цял полуостров
Сря Яну 25, 2012 12:36 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
joropc

Мнение Отговорете с цитат
meco puh написа:
...но във всяка шега има 20% истина...

Мисля, че в случая с мечките, процентите са не повече от един(1%).Всъщност, единственият случай, за който аз знам, че мечка е нападнала човек в Стара Планина, беше преди 30 години в околностите на гр.Априлци.Един бракониер беше стрелял по мечок, съответно не го улучил както трябва, мецата се връща и му удря "приятелски шамар", при което оня остава без скалп.Оживява де....Никое животно няма да се разправя с вас.Те са си плашливи и бягат.Иначе при подходящ терен мечка спокойно може да настигне кон и да го убие, а случаите за това са многобройни.Големите страхове на планинарите трябва да са свързани с глиганите, които за радост са в малко по-ниското.Там нещата стоят по съвсем различен начин, а видите ли прасе, особено с малки.... се оглеждайте за подходящо дърво.Very Happy Понеже форумът не е ловджийски(пък и мразя ловджиите и техните истории), няма да разказвам случай с мен, 'щото после ще ме попитате:"А с колко голямо око беше рибата?". Very Happy
Сря Яну 25, 2012 3:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.