Въпрос за маршрут
Здравейте ! Дойде ми ред да се разходя от х, Вихрен до Синаница тия дни , та да Ви питам - 1.имали какво повече да се види ако мина към Спано поле и после преди заслона в дясно към Синанишка порта ? 2.Как е маркировката в споменатия участък ? 3. Ще имам ли срещи с добитък и кучета , защото ще съм с малко куче и по тази причина излетите ми ще са еднодневни .
Здравейте ! Дойде ми ред да се разходя от х, Вихрен до Синаница тия дни , та да Ви питам - 1.имали какво повече да се види ако мина към Спано поле и после преди заслона в дясно към Синанишка порта ? 2.Как е маркировката в споменатия участък ? 3. Ще имам ли срещи с добитък и кучета , защото ще съм с малко куче и по тази причина излетите ми ще са еднодневни .
Благодаря !
Пон Юли 13, 2015 10:40 pm
Yan4o
Точно от Бъндеришка порта, ако хванеш към Спано, ще имаш най-много срещи с добитък. А за гледане - нищо повече от това, което ще видиш и от пътеката към Синаница. За мен не си струва, по-добре уплътни времето някъде другаде.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети