|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
tomaraya
|
Въпрос за маршрут |
|
Здравейте ! Дойде ми ред да се разходя от х, Вихрен до Синаница тия дни , та да Ви питам - 1.имали какво повече да се види ако мина към Спано поле и после преди заслона в дясно към Синанишка порта ? 2.Как е маркировката в споменатия участък ? 3. Ще имам ли срещи с добитък и кучета , защото ще съм с малко куче и по тази причина излетите ми ще са еднодневни .
|
|
|
Пон Юли 13, 2015 3:30 pm |
|
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
Re: Въпрос за маршрут |
|
 |
 |
Здравейте ! Дойде ми ред да се разходя от х, Вихрен до Синаница тия дни , та да Ви питам - 1.имали какво повече да се види ако мина към Спано поле и после преди заслона в дясно към Синанишка порта ? 2.Как е маркировката в споменатия участък ? 3. Ще имам ли срещи с добитък и кучета , защото ще съм с малко куче и по тази причина излетите ми ще са еднодневни . |
1. Две-три езера отблизо;
2. Добра е;
3. Ще имаш.
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Пон Юли 13, 2015 9:54 pm |
 |
 |
tomaraya
|
|
|
Благодаря !
|
|
|
Пон Юли 13, 2015 10:40 pm |
|
 |
Yan4o
|
|
|
Точно от Бъндеришка порта, ако хванеш към Спано, ще имаш най-много срещи с добитък. А за гледане - нищо повече от това, което ще видиш и от пътеката към Синаница. За мен не си струва, по-добре уплътни времето някъде другаде.
|
|
|
Вто Юли 14, 2015 4:54 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|