ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Пролетна форумна среща на х. Вежен - 28 и 29 март 2015 г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 28, 29, 30

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Пролетна форумна среща на х. Вежен - 28 и 29 март 2015 г.
Автор Съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Отговорете с цитат
Dimo Kolev написа:
ако някой разбра нещо от туй последното да каже. Аз нищо. Освен че май ме изместиха от първото място. Халал да им е.

Кога и къде ще е новата среща? Да точим котките.

Dimo Kolev - не се тревожи - по брой мнения продължаваш да си пръв.

Не знам кога ще е новата среща, но къде - защо не на Бузлуджа? Wink

И аз не разбрах някои неща от последните коментари по темата, но явно счетоводители и пътеводители толкова могат да разбират. Smile

Dido, ivailo.hr - ще вземете да ме амбицирате най-накрая!

Tzezko - благодаря за списъка (в него липсват само хижарите).

НИКОЛАЙ Т. - относно Моканиновците - Боже,колко мъка има по този свят,Боже.

И накрая един виц за мъката и загубата. Smile

Двама колеги на работа. Единия нещо го мъчи. Накрая не издържа и пита колегата си:
- Да те питам - вчера нали взехме заплатите и после нищо не си спомням. А заплатата ми я няма.
- Е, как така не помниш? Нали отидохме след работа в кръчмата и ти си изпи цялата заплата!
- А, добре тогава. Успокоих се. Бях се притеснил, че съм я загубил!

Пет Май 15, 2015 2:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

stefan_iliev38 написа:
...

...

Айде, че в източна Стара планина има цяла плетеница черни пътища, които си чакат майстора Very Happy

Пет Май 15, 2015 2:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

dido написа:
stefan_iliev38 написа:
...

...

Айде, че в източна Стара планина има цяла плетеница черни пътища, които си чакат майстора Very Happy

Дидо както ти казах онзи ден повечето пътища вече не са и пътеки даже. А по-голямата част от тези дето са останали не стават за вървене, камо ли за автомобили - дърварите им таковаха чинките Rolling Eyes
Пет Май 15, 2015 3:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Местожителство: София

НИКОЛАЙ Т. написа:
Явно тук има хора с много свободно време и те вместо да го използват за нещо смислено(както предложи Дидо) се чудят каква от голяма по-голяма глупост да измислят.Все пак времето си е тяхно и имат право да си го губят. Very Happy

Често съм чувала същото за ходенето на планина.
Има ли списък на "смислените действия", освен правенето на карти и форумните срещи какво още?

Пет Май 15, 2015 8:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Има много смислени дейности свързани с туризма и планинарството,но правенето на безмислени статистики,които едва ли интересуват някого не са сред тях.Не можа да се сдържиш,но друго и не съм очаквал от теб. Very Happy Тази тема още след споделянето на преживаното на срещата и показаните снимки,стана безмислена и нека не я продължаваме с ненужни спорове. Very Happy

Последната промяна е направена от НИКОЛАЙ Т. на Пет Май 15, 2015 8:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Май 15, 2015 8:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Аз имам въпрост: в класацията по символи, символите от цитираните текстове влизат ли или се брои единствено на писаното от писача?
(да взема и аз да се обадя, че гледам водачите продължават да натискат здраво, ще взема много да изостана в класацията) Rolling Eyes

ПП:
НИКОЛАЙ Т. написа:
правенето на безмислени статистики,които едва ли интересуват някого не са сред тях

Що бе, статистиките не са безсмислени, дори напротив.
Пет Май 15, 2015 8:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

НИКОЛАЙ Т. написа:
Има много смислени дейности свързани с туризма и планинарството,но правенето на безмислени статистики,които едва ли интересуват някого не са сред тях.Не можа да се сдържиш,но друго и не съм очаквал от теб. Very Happy Тази тема още след споделянето на преживаното на срещата и показаните снимки,стана безмислена и нека не я продължаваме с ненужни спорове. Very Happy

Николай, и мен ме беше яд да чета за чевермето в Сливенския Балкан, защото не можах да отида, но не съм карала хората да спрат пишат после.
Между другото все пак се въздържах, защото това което беше написал първоначално снощи и после го промени беше доста обидно. Та не знам какво очакваш или не от мен, но често първо мисля, после пиша, то затова има бутон Преглед като се пускат мненията.

Пет Май 15, 2015 9:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Ванка съгласен съм,че не всички статистики са безмислени,но такъв тип които броят кой колко пъти се е изказал в дадена тема,колко букви,точки и запетайки е използвал,е точно такава според мен.За да не спорим ненужно,приемам становищетоо на автора,че това е просто едно упражнение за работа с екселски таблици. Very Happy Croc
Яничке и на мен не ми прозвуча добре като си го прочетох,затова го промених.Все пак целта е да си изказваме мнението като се стараем да няма преки обиди. Затова има бутон "промени" ако решим,че сме прекалили.
Пет Май 15, 2015 9:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Ха, стигнахме до разбирателство. Ето че не беше безсмислено продължението, значи

П.П. Бутона Промени не е ли да се оправят правописните грешки и разменените букви... аз все за това го ползвам Confused

Пет Май 15, 2015 9:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

НИКОЛАЙ Т. написа:
Ванка съгласен съм,че не всички статистики са безмислени

Да ти кажа, първоначално идеята за статистиката за брой изказвания в темата беше моя. После споделих идеята с Вальо и не щеш ли се оказа, че той ВЕЧЕ е направил такава статистика. Не ти ли се струва странно, че мисълта е изникнала от само себе в повече от един ум?

Но последвалите закачки наистина са неуместни и можеше да ги спестите. Между другото, в долния раздел съм пуснал една тема за Гърция с ходене и снимки. Ако чак дотам няма с какво да се занимавате, пък ви сърбят ръцете да напишете нещо, може там да се включите - тъкмо да пораздвижите малко нещата, пък белким взел някой случаен да се изълъже да погледне.
Пет Май 15, 2015 9:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SHOGO

Местожителство: град София

Здравейте.
Вероятно не му е тука мястото да пиша това, но кога се очаква да е Лятната Форумна Сбирка и къде ?
Има ли някъде тима по въпроса ?
Пон Май 18, 2015 11:19 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Страница 30 от 30

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.