Двама колеги на работа. Единия нещо го мъчи. Накрая не издържа и пита колегата си:
- Да те питам - вчера нали взехме заплатите и после нищо не си спомням. А заплатата ми я няма.
- Е, как така не помниш? Нали отидохме след работа в кръчмата и ти си изпи цялата заплата!
- А, добре тогава. Успокоих се. Бях се притеснил, че съм я загубил!
Пет Май 15, 2015 2:08 pm
dido
stefan_iliev38 написа:
...
Dido, ivailo.hr - ще вземете да ме амбицирате най-накрая!
...
Айде, че в източна Стара планина има цяла плетеница черни пътища, които си чакат майстора
Dido, ivailo.hr - ще вземете да ме амбицирате най-накрая!
...
Айде, че в източна Стара планина има цяла плетеница черни пътища, които си чакат майстора
Дидо както ти казах онзи ден повечето пътища вече не са и пътеки даже. А по-голямата част от тези дето са останали не стават за вървене, камо ли за автомобили - дърварите им таковаха чинките
Пет Май 15, 2015 3:07 pm
Mariana1000
НИКОЛАЙ Т. написа:
Явно тук има хора с много свободно време и те вместо да го използват за нещо смислено(както предложи Дидо) се чудят каква от голяма по-голяма глупост да измислят.Все пак времето си е тяхно и имат право да си го губят.
Често съм чувала същото за ходенето на планина.
Има ли списък на "смислените действия", освен правенето на карти и форумните срещи какво още?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Май 15, 2015 8:24 pm
НИКОЛАЙ Т.
Има много смислени дейности свързани с туризма и планинарството,но правенето на безмислени статистики,които едва ли интересуват някого не са сред тях.Не можа да се сдържиш,но друго и не съм очаквал от теб. Тази тема още след споделянето на преживаното на срещата и показаните снимки,стана безмислена и нека не я продължаваме с ненужни спорове.
Последната промяна е направена от НИКОЛАЙ Т. на Пет Май 15, 2015 8:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Май 15, 2015 8:39 pm
igurbev
Аз имам въпрост: в класацията по символи, символите от цитираните текстове влизат ли или се брои единствено на писаното от писача?
(да взема и аз да се обадя, че гледам водачите продължават да натискат здраво, ще взема много да изостана в класацията)
ПП:
НИКОЛАЙ Т. написа:
правенето на безмислени статистики,които едва ли интересуват някого не са сред тях
Що бе, статистиките не са безсмислени, дори напротив.
Пет Май 15, 2015 8:40 pm
Mariana1000
НИКОЛАЙ Т. написа:
Има много смислени дейности свързани с туризма и планинарството,но правенето на безмислени статистики,които едва ли интересуват някого не са сред тях.Не можа да се сдържиш,но друго и не съм очаквал от теб. Тази тема още след споделянето на преживаното на срещата и показаните снимки,стана безмислена и нека не я продължаваме с ненужни спорове.
Николай, и мен ме беше яд да чета за чевермето в Сливенския Балкан, защото не можах да отида, но не съм карала хората да спрат пишат после.
Между другото все пак се въздържах, защото това което беше написал първоначално снощи и после го промени беше доста обидно. Та не знам какво очакваш или не от мен, но често първо мисля, после пиша, то затова има бутон Преглед като се пускат мненията.
Пет Май 15, 2015 9:16 pm
НИКОЛАЙ Т.
Ванка съгласен съм,че не всички статистики са безмислени,но такъв тип които броят кой колко пъти се е изказал в дадена тема,колко букви,точки и запетайки е използвал,е точно такава според мен.За да не спорим ненужно,приемам становищетоо на автора,че това е просто едно упражнение за работа с екселски таблици.
Яничке и на мен не ми прозвуча добре като си го прочетох,затова го промених.Все пак целта е да си изказваме мнението като се стараем да няма преки обиди. Затова има бутон "промени" ако решим,че сме прекалили.
Пет Май 15, 2015 9:18 pm
Mariana1000
Ха, стигнахме до разбирателство. Ето че не беше безсмислено продължението, значи
П.П. Бутона Промени не е ли да се оправят правописните грешки и разменените букви... аз все за това го ползвам
Пет Май 15, 2015 9:24 pm
igurbev
НИКОЛАЙ Т. написа:
Ванка съгласен съм,че не всички статистики са безмислени
Да ти кажа, първоначално идеята за статистиката за брой изказвания в темата беше моя. После споделих идеята с Вальо и не щеш ли се оказа, че той ВЕЧЕ е направил такава статистика. Не ти ли се струва странно, че мисълта е изникнала от само себе в повече от един ум?
Но последвалите закачки наистина са неуместни и можеше да ги спестите. Между другото, в долния раздел съм пуснал една тема за Гърция с ходене и снимки. Ако чак дотам няма с какво да се занимавате, пък ви сърбят ръцете да напишете нещо, може там да се включите - тъкмо да пораздвижите малко нещата, пък белким взел някой случаен да се изълъже да погледне.
Пет Май 15, 2015 9:35 pm
SHOGO
Здравейте.
Вероятно не му е тука мястото да пиша това, но кога се очаква да е Лятната Форумна Сбирка и къде ?
Има ли някъде тима по въпроса ?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Страница 30 от 30
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети