Прошката единствено може да бъде дадена пред сочно въртящо се животинче на чеверменце. Инак гонене до дупка на спамаджиите
Сря Фев 25, 2015 10:41 am
EXIIIT
Димо нямаш ама никакви грижи. Може да врътнем нещо пак на Гнездото, че е удобно за извозване на маТриала.....ама по към лятото.Че сега немога да кача Ладата горе има снЕг.Имам заплюти в разни кошари агънца само ще разгласим кога и взимам едно, вино на воля, бира на река и дървени въглища ако не стигнат носи от останалите пътеводители ще свършат работа.
Сря Фев 25, 2015 11:10 am
tzezko
най- после
Ох, ох ! Най- накрая да се заговори на истински туристически език!
Абре Модераторите - пак спите. Спрете ги тез двамата че ще изколят животинчетата. То бива спам а ма туй си е прекалено. Ще ми изтекат лигите
Сря Фев 25, 2015 1:05 pm
Mariana1000
EXIIIT написа:
На ПК освен оземляването и веселата част, може и да поцапаме малко с боя, това ми беше идеята, ама Яни трябва да каже, иначе нестава да и изземваме /ба си сложната дума/ функцийте на ГМР. То си има правила , план, съгласуване с разните институций и т.н. тя си знае работата.
Аз съм го казвала многократно - премаркирам само пътеки, по които вече има маркировка и никой друг не иска да се погрижи за тях. Според мен не ни е работа да правим нови марки и то без да се съгласува с БТС (колкото и да го мразят някои хора). Разбира се, маркирала съм и немаркирана дотогава пътека, но там вече не бях ГМР, а обикновен помагач и то се видя докъде се стигна после с нелегалното мазане
Та на запад от Ком не бих маркирала, поне не и с лентова маркировка, но бих участвала в инициатива да се продължи официално червената маркировка до Връшка чука. Ако стане това, с удоволствие ще участвам и в маркирането, стига да ми бъде позволено
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
ете това се казва нахални хора. Спам, спам и пак спам. И хич не им пука. Ехо ........ спрете ги
А относно подтемата - щом е билно значи червено. Даже познавам човека, който би дал разрешително за маркиране на тази пътека.
Димо, нали не визираш само мен.
Щото темата е за рожден ден и за Кадемлията.
Прав си че е билна и че трябва да е червена, но да се правят намеци да се променя маршрута на Ком-Емине с Връшка чука-Емине си е светотатство.
Кой говори да променяме маршрута. Казвам само да се маркира с червено.
Вадя си изводите не само от тази тема тук, а и от други в които по повод и без повод са се правили намеци за нещо подобно, къде на майтап, къде на сериозно.
Някои хора като нищо ще забият някоя табела Връшка чука-Емине и то без да им мигне окото.
Още веднъж, прав си за боята, но ако видя подобна табела с подобен надпис ще и видя сметката без да ми мигне окото.
Унищожи я пущината, ама поне остави онази накрая "Емине-Връшка чука"
Сря Фев 25, 2015 10:18 pm
Mariana1000
Гроздето е кисело
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Фев 25, 2015 11:05 pm
tzezko
ZCEZBPM написа:
А ве къде е тоя връх, че не го виждам на картата?
И да го криете това няма да Ви помогне.
Ей го на. В същата свободна многоезична електронна енциклопедия има и други много интересни теми. Чети, Ивчо, чети. И тренирай за вр. Връшка чука през юли.
Пет Фев 27, 2015 3:24 pm
Лари
Привет и от мен.
По-добре късно отколкото никога, ето и моята гледна точка
за събирането и миговете изкарани в планината...
Аз също искам да благодаря на всички участници, за всеотдайността на организаторите,
за избора на това чудесно място, за доброто посрещане от страна на стопаните
и не на последно място на Мариана 1000- за чудните торти, които беше сътворила!
Купона се състоя в гостоприемната хижа " Триглав ".
Виновниците за срещата:
И красивите торти, сътворени от майстор Яница.
Доволна съм, че и планината беше дружелюбна и добра с нас, и отново ни показа красотата!
Ето как я видяхме и усетихме...
В неделната сутрин...
Облаците са като тапети на Небето...
С тях то е различно и в това е прелестта му.
Различно оформени, на различна височина, цвят и различно (уникално всеки за себе си) красиви!
Небе без облаци е като лице без емоция, като човек без душа – празно и безизразно...
Животът би бил доста еднообразен и отегчителен, ако трябва да гледаме монотонно безоблачно небе ден след ден.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 6 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети