ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Двоен рожден ден с изкачване на Голям Кадемлия
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Двоен рожден ден с изкачване на Голям Кадемлия
Автор Съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

Мнение Отговорете с цитат
Прошката единствено може да бъде дадена пред сочно въртящо се животинче на чеверменце. Инак гонене до дупка на спамаджиите Laughing
Сря Фев 25, 2015 10:41 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Димо нямаш ама никакви грижи. Може да врътнем нещо пак на Гнездото, че е удобно за извозване на маТриала.....ама по към лятото.Че сега немога да кача Ладата горе има снЕг.Имам заплюти в разни кошари агънца само ще разгласим кога и взимам едно, вино на воля, бира на река и дървени въглища ако не стигнат носи от останалите пътеводители ще свършат работа. Very Happy
Сря Фев 25, 2015 11:10 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

Мнение най- после Отговорете с цитат
Ох, ох ! Най- накрая да се заговори на истински туристически език!
Сря Фев 25, 2015 12:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Абре Модераторите - пак спите. Спрете ги тез двамата че ще изколят животинчетата. То бива спам а ма туй си е прекалено. Ще ми изтекат лигите HarHar
Сря Фев 25, 2015 1:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Местожителство: София

EXIIIT написа:
На ПК освен оземляването и веселата част, може и да поцапаме малко с боя, това ми беше идеята, ама Яни трябва да каже, иначе нестава да и изземваме /ба си сложната дума/ Very Happy функцийте на ГМР. Very Happy То си има правила , план, съгласуване с разните институций и т.н. тя си знае работата. Very Happy

Аз съм го казвала многократно - премаркирам само пътеки, по които вече има маркировка и никой друг не иска да се погрижи за тях. Според мен не ни е работа да правим нови марки и то без да се съгласува с БТС (колкото и да го мразят някои хора). Разбира се, маркирала съм и немаркирана дотогава пътека, но там вече не бях ГМР, а обикновен помагач и то се видя докъде се стигна после с нелегалното мазане Laughing
Та на запад от Ком не бих маркирала, поне не и с лентова маркировка, но бих участвала в инициатива да се продължи официално червената маркировка до Връшка чука. Ако стане това, с удоволствие ще участвам и в маркирането, стига да ми бъде позволено Smile

Сря Фев 25, 2015 6:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

ете това се казва нахални хора. Спам, спам и пак спам. И хич не им пука. Ехо ........ спрете ги Rolling Eyes

А относно подтемата - щом е билно значи червено. Даже познавам човека, който би дал разрешително за маркиране на тази пътека.
Сря Фев 25, 2015 8:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dimo Kolev

ZCEZBPM написа:
Dimo Kolev написа:
ете това се казва нахални хора. Спам, спам и пак спам. И хич не им пука. Ехо ........ спрете ги Rolling Eyes

А относно подтемата - щом е билно значи червено. Даже познавам човека, който би дал разрешително за маркиране на тази пътека.

Димо, нали не визираш само мен.
Щото темата е за рожден ден и за Кадемлията.

Прав си че е билна и че трябва да е червена, но да се правят намеци да се променя маршрута на Ком-Емине с Връшка чука-Емине си е светотатство.

Кой говори да променяме маршрута. Казвам само да се маркира с червено.
Сря Фев 25, 2015 9:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dimo Kolev

ZCEZBPM написа:
Dimo Kolev написа:
ZCEZBPM написа:
Dimo Kolev написа:

Димо, нали не визираш само мен.
Щото темата е за рожден ден и за Кадемлията.

Прав си че е билна и че трябва да е червена, но да се правят намеци да се променя маршрута на Ком-Емине с Връшка чука-Емине си е светотатство.

Кой говори да променяме маршрута. Казвам само да се маркира с червено.

Вадя си изводите не само от тази тема тук, а и от други в които по повод и без повод са се правили намеци за нещо подобно, къде на майтап, къде на сериозно.
Някои хора като нищо ще забият някоя табела Връшка чука-Емине и то без да им мигне окото.Smile
Още веднъж, прав си за боята, но ако видя подобна табела с подобен надпис ще и видя сметката без да ми мигне окото.

Унищожи я пущината, ама поне остави онази накрая "Емине-Връшка чука" Jumpy
Сря Фев 25, 2015 10:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Гроздето е кисело Laughing

Сря Фев 25, 2015 11:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

ZCEZBPM написа:
А ве къде е тоя връх, че не го виждам на картата? Smile
И да го криете това няма да Ви помогне.Smile

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%80%D1%8A%D1%88%D0%BA%D0%B0_%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0_%28%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%85%29

Ей го на. В същата свободна многоезична електронна енциклопедия има и други много интересни теми. Чети, Ивчо, чети. И тренирай за вр. Връшка чука през юли.
Пет Фев 27, 2015 3:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Лари

Привет и от мен. Smile
По-добре късно отколкото никога, ето и моята гледна точка
за събирането и миговете изкарани в планината...

Аз също искам да благодаря на всички участници, за всеотдайността на организаторите,
за избора на това чудесно място, за доброто посрещане от страна на стопаните
и не на последно място на Мариана 1000- за чудните торти, които беше сътворила! Smile

Купона се състоя в гостоприемната хижа " Триглав ".

Виновниците за срещата: Smile

И красивите торти, сътворени от майстор Яница. Smile

Доволна съм, че и планината беше дружелюбна и добра с нас, и отново ни показа красотата! Smile
Ето как я видяхме и усетихме...

В неделната сутрин...

Облаците са като тапети на Небето...
С тях то е различно и в това е прелестта му.

Различно оформени, на различна височина, цвят и различно (уникално всеки за себе си) красиви!

Небе без облаци е като лице без емоция, като човек без душа – празно и безизразно...

Животът би бил доста еднообразен и отегчителен, ако трябва да гледаме монотонно безоблачно небе ден след ден.

Хайде с нас на разходка в Небето! Smile

снимките

Вто Мар 10, 2015 7:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Valio

Местожителство: София, Враца

Мнение Моят фотоотчет Отговорете с цитат
Стара планина /РД на Димо и Стефан на хижа Триглав/ - 13-15.02.15г.

Снимките:
Пет Мар 13, 2015 9:29 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Планинец

Местожителство: Пловдив

Трябват ми някакви координати с хижата. Прегледах темата набързо, но не забелязах телефон. Може ли да помогне някой?
Сря Апр 08, 2015 8:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Местожителство: Сливен

Планинец написа:
Трябват ми някакви координати с хижата. Прегледах темата набързо, но не забелязах телефон. Може ли да помогне някой?

Питай на МАЗАЛАТ
Сря Апр 08, 2015 9:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Планинец

Местожителство: Пловдив

mikesli написа:
Планинец написа:

Питай на МАЗАЛАТ

Благодаря, то и без това Мазалат също ми влиза в плановете Smile
Сря Апр 08, 2015 10:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 6 от 7

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.