A, да не отварям нова тема, надявам се някой да види, че ми трябва до довечера решение.
Знаете ли в района Голям Беглик/Широка Поляна дали могат да пренощуват 2-ма ентусиасти без палатки и спални чували.
Нещо което се поддържа и отоплява например ?
ПС: За сега намерих информация за вилно селище на Ш.Поляна ама ми ги пише някакви цени от 140 лв
През есента на 2008-ма година сме отсядали с приятели във вила Родопска почивка, която се намира недалеч от сградата на горско стопанство "Беглика". Цените бяха от хижарски порядък тогава, не вярвам да са се променили много.
Пон Яну 05, 2015 1:18 pm
EXIIIT
На я.Широка поляна като караш по централният път в дясно има една фурна,/ няма как да я изпуснеш/ собственичката е господарка на вилата на Енергото там. Спрете и питайте няма да Ви откаже нощувка топло е ,има всички екстри и цените са 12 - 15 л.Ето тук телефони Резервации на тел. 0973/ 7 20 24 всеки работен ден от 8:00 до 16:00 часа
Рецепция: тел. 03553/ 2384; 0897 216 138ама не помня името на жената
Пон Яну 05, 2015 1:51 pm
Soulvan
Благодаря за отговорите, всъщност ние ще пътуваме с обществен транспорт и явно не съм изчислил достатъчно маршрутите.
Стигаме до Доспат и от там греда... не намерих вариант някой да ни закара до Поляната, така че ще се ходи в Смолян и околността на разходка, ще отложим варианта за добри фотоси на язовира.
_________________ The "earth" without art is just "eh" .
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети