|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
vedrin
Регистриран на: 25 Авг 2010 Мнения: 5879 Местожителство: 1116 m н.в. |
|
|
|
 |
 |
A, да не отварям нова тема, надявам се някой да види, че ми трябва до довечера решение.
Знаете ли в района Голям Беглик/Широка Поляна дали могат да пренощуват 2-ма ентусиасти без палатки и спални чували.
Нещо което се поддържа и отоплява например ?
ПС: За сега намерих информация за вилно селище на Ш.Поляна ама ми ги пише някакви цени от 140 лв  |
През есента на 2008-ма година сме отсядали с приятели във вила Родопска почивка, която се намира недалеч от сградата на горско стопанство "Беглика". Цените бяха от хижарски порядък тогава, не вярвам да са се променили много.
|
|
|
Пон Яну 05, 2015 1:18 pm |
|
 |
EXIIIT
|
|
|
На я.Широка поляна като караш по централният път в дясно има една фурна,/ няма как да я изпуснеш/ собственичката е господарка на вилата на Енергото там. Спрете и питайте няма да Ви откаже нощувка топло е ,има всички екстри и цените са 12 - 15 л.Ето тук телефони Резервации на тел. 0973/ 7 20 24 всеки работен ден от 8:00 до 16:00 часа
Рецепция: тел. 03553/ 2384; 0897 216 138ама не помня името на жената
|
|
|
Пон Яну 05, 2015 1:51 pm |
|
 |
Soulvan
|
|
|
|
Благодаря за отговорите, всъщност ние ще пътуваме с обществен транспорт и явно не съм изчислил достатъчно маршрутите.
Стигаме до Доспат и от там греда... не намерих вариант някой да ни закара до Поляната, така че ще се ходи в Смолян и околността на разходка, ще отложим варианта за добри фотоси на язовира. 
_________________ The "earth" without art is just "eh" . |
|
|
Пон Яну 05, 2015 10:16 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|