Някоя снимка на въпросната значка няма ли да сложите, че да зная да си поръчам ако ми хареса или да не го правя.
Ако значката е хубава, ще се извиня за думите по-долу, а може би не, защото съм прав.
Темата беше създадена за да се обсъди въпроса значка ли да е или нещо друго.
Ако е значка, каква да е .
Предполагаше се, че освен обсъждане на варианти ще има и гласуване някакво в което да участват всички и мнозинството да избере какво ще е и как ще изглежда.
Друго си е като всеки един съфорумец участва в осъществяването на тази страхотна идея.
Сигурен съм, че не само аз, който недолюбвам Цецко Мекерето има и други съфорумци, които нямат лоши чувства към него, но са останали разочаровани от това негово самоУправство.
Не съм съгласен Цецко да изземва функциите на гласът народен(форумен) и еднолично да определя дали да е значка и каква да е(ясно е че ще е с логото на форума, но дори и така има десетки решения за детайлите)
За такъв важен избор си требе референдум, а не еднолични и галещи егото на въпросния индивид решения.
Някоя снимка на въпросната значка няма ли да сложите, че да зная да си поръчам ако ми хареса или да не го правя.
Ако значката е хубава, ще се извиня за думите по-долу, а може би не, защото съм прав.
Темата беше създадена за да се обсъди въпроса значка ли да е или нещо друго.
Ако е значка, каква да е .
Предполагаше се, че освен обсъждане на варианти ще има и гласуване някакво в което да участват всички и мнозинството да избере какво ще е и как ще изглежда.
Друго си е като всеки един съфорумец участва в осъществяването на тази страхотна идея.
Сигурен съм, че не само аз, който недолюбвам Цецко Мекерето има и други съфорумци, които нямат лоши чувства към него, но са останали разочаровани от това негово самоправство.
Не съм съгласен Цецко да изземва функциите на гласът народен(форумен) и еднолично да определя дали да е значка и каква да е(ясно е че ще е с логото на форума, но дори и така има десетки решения за детайлите)
За такъв важен избор си требе референдум, а не еднолични и галещи егото на въпросния индивид решения.
Абе не са като тези от 20 лв., ама за лев са хубави. Колкото до формата на знака, има ли значение? За едни значките няма да са добри, за други бродерията с велкро. Ако имаше анкета, значки още нямаше да има.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
...
НВММ - Негово величество Многото Мнения
ZCEZBPM написа:
Аз лично клоня към значка, защото една такава на БТС с еделвайса от едно време който ги помни си я нося закачена от години на гръдния колан на раницата и през цялото време е на видно място.
Харесва ми и идеята на Мунчо върховете дето са над надписа да са изрязани, а не да са нарисувани върху правоъгълния фон .
Ако може да се направи де. Мисля, че ще може.Пише, че се реже без проблем формата.
Също така е добре да е метална значката, а не пластмасова, за да е по-устойчива.
Един лев и двадесет стотинки не е кой знае колко.
Въпросът с получаването на значката(ако е значка) обаче остава.
Освен примерно тези за Стара Загора, които дадат поръчка ги взимам аз, плащам ги, а пък всеки градски дето е поръчал ме чака вечер на гарата да му я дам.
Пон Окт 13, 2014 12:10 pm
EXIIIT
Няма значки вече.................... успокойте човека ZZZZ .бяха много грозни и затова съм ги изкупил всичките.Ако все пак някой реши да си купи от грозните значки да ми чукне, ама пари ще трябва да си приготви доста щото такова грозно нещо не се дава току така за лев два. Пък и нали знаете първите бройки след години ще са доста търсени........
Пон Окт 13, 2014 1:34 pm
Liubitel
Идеята на Fena73 за гривна много ми харесва - предполагам от онези гумираните. Само зимата няма да се вижда.
_________________ Всичко е възможно.
Пон Окт 13, 2014 4:50 pm
Mariana1000
Значките са хубави, ще си нося моята
Относно мрънкането, че трябвало референдум, какъв по-добър референдум от това, че Мислещ предостави логото. Ми ние да не сме пионерчета да сме задължително с еднакви значки, я? На когото не му изнася значката, дето Цецко я направи - взема логото на флашка, отива до най-близката фирма дето правят рекламни и прочие материали и си поръчва каквото му душа иска - значка, тениска, шапка, кърпа, гривна, ключодържател, раница, щеки, обувки, манерка, шалте или парашут с логото отгоре
Може и с два текстилни маркера за по два лева да си изрисува форумно всичките дрехи, включително и термобельото
И после като дойде на някоя среща може и на другите да продаде от така направените неща. Аз както си купих значки, така ще си взема и нещо друго
Защото важно е логото, а не дизайна
Така се разминаваме с трийсет страници празни приказки какво би ни харесало. Като ни харесва нещо си го правим, носим си го и това е
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Окт 14, 2014 6:28 pm
Mariana1000
ZCEZBPM написа:
Mariana1000 написа:
Значките са хубави, ще си нося моята
Бързо се съгласи за значките, а за салата се дърпаш.
Не се дърпам, при строежа на чешма Мечулица правих салата и похвала имам от плевенчанин, което не е малко, щото тия от Плевен не са много мал и не фалат лесно
За значките - вярно дизайна е хубав, като цветове също ми допадат.
И не съм си мръднала пръста за тях, което е голям плюс, парите и времето в момента са дефицитни при мен
Съфорумецо, ти взе ли си значка?!
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Окт 14, 2014 8:26 pm
DHG
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 3 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети