ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Логото на форума - лесно запознанство?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Логото на форума - лесно запознанство?
Автор Съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Ето квадратното лого във векторен формат и използвания шрифт, който иска да прави значки и др.:

http://dox.bg/files/dw?a=2a1f6d3a0d

Простите контури са за предпочитане, защото изрязани върхове и прочее назъбвания предполагат лесно закачане, според мен.

Чет Сеп 25, 2014 10:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Планинец

Ако може 2 и за мен. Като гледам има доста хора от Пловдив, пишете на лични кога и къде да дойда за да ги взема.
Чет Сеп 25, 2014 12:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
WhiskeyJack

Местожителство: Горна Оряховица

И аз искам да взема няколко, как да се включа?

Чет Сеп 25, 2014 1:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

Мнение включване Отговорете с цитат
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=7891&start=90
Чет Сеп 25, 2014 5:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Планинец

Планинец написа:
Ако може 2 и за мен. Като гледам има доста хора от Пловдив, пишете на лични кога и къде да дойда за да ги взема.

Какъв кеф-да се самоцитирам Smile

Наистина ако мога да взема от някого 2 значки в Пловдив, ще съм много благодарен!
Нед Окт 12, 2014 6:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

ZCEZBPM написа:
Някоя снимка на въпросната значка няма ли да сложите, че да зная да си поръчам ако ми хареса или да не го правя.
Ако значката е хубава, ще се извиня за думите по-долу, а може би не, защото съм прав.Smile

Темата беше създадена за да се обсъди въпроса значка ли да е или нещо друго.
Ако е значка, каква да е .
Предполагаше се, че освен обсъждане на варианти ще има и гласуване някакво в което да участват всички и мнозинството да избере какво ще е и как ще изглежда.
Друго си е като всеки един съфорумец участва в осъществяването на тази страхотна идея.
Сигурен съм, че не само аз, който недолюбвам Цецко Мекерето има и други съфорумци, които нямат лоши чувства към него, но са останали разочаровани от това негово самоУправство.
Не съм съгласен Цецко да изземва функциите на гласът народен(форумен) и еднолично да определя дали да е значка и каква да е(ясно е че ще е с логото на форума, но дори и така има десетки решения за детайлите)
За такъв важен избор си требе референдум, а не еднолични и галещи егото на въпросния индивид решения.

- https://lh4.googleusercontent.com/-C7QnODAxMWM/VDq5U99yioI/AAAAAAAAqQk/MUdGvM0TdpM/s4912/DSC02408_DxO.jpg
- https://lh4.googleusercontent.com/-GWWn1UlwP5I/VDq5werAnVI/AAAAAAAAqQs/zzLI9sMRZG8/s4912/DSC02409_DxO.jpg

Създай анкета, дай няколко варианта за значка или друго... и така нататък.

пп - не съм му адвокат, ама аре без прякори... Rolling Eyes

Нед Окт 12, 2014 8:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Каква черга бре, човека ти изковал двесте броя значки, ти заспал го изкара.
Боцкай значката и би-хепи Cool

Нед Окт 12, 2014 11:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

ZCEZBPM написа:
Някоя снимка на въпросната значка няма ли да сложите, че да зная да си поръчам ако ми хареса или да не го правя.
Ако значката е хубава, ще се извиня за думите по-долу, а може би не, защото съм прав.Smile

Темата беше създадена за да се обсъди въпроса значка ли да е или нещо друго.
Ако е значка, каква да е .
Предполагаше се, че освен обсъждане на варианти ще има и гласуване някакво в което да участват всички и мнозинството да избере какво ще е и как ще изглежда.
Друго си е като всеки един съфорумец участва в осъществяването на тази страхотна идея.
Сигурен съм, че не само аз, който недолюбвам Цецко Мекерето има и други съфорумци, които нямат лоши чувства към него, но са останали разочаровани от това негово самоправство.
Не съм съгласен Цецко да изземва функциите на гласът народен(форумен) и еднолично да определя дали да е значка и каква да е(ясно е че ще е с логото на форума, но дори и така има десетки решения за детайлите)
За такъв важен избор си требе референдум, а не еднолични и галещи егото на въпросния индивид решения.
Абе не са като тези от 20 лв., ама за лев са хубави. Колкото до формата на знака, има ли значение? За едни значките няма да са добри, за други бродерията с велкро. Ако имаше анкета, значки още нямаше да има.

Пон Окт 13, 2014 12:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

ZCEZBPM написа:
...

Нещо по въпроса Question Question Question
Или пак по околостаропланински дъра-бъра Boxing

Пон Окт 13, 2014 8:15 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

Мнение НВММ - Негово величество Многото Мнения Отговорете с цитат
ZCEZBPM написа:
Аз лично клоня към значка, защото една такава на БТС с еделвайса от едно време който ги помни си я нося закачена от години на гръдния колан на раницата и през цялото време е на видно място.

Харесва ми и идеята на Мунчо върховете дето са над надписа да са изрязани, а не да са нарисувани върху правоъгълния фон .
Ако може да се направи де. Мисля, че ще може.Пише, че се реже без проблем формата.
Също така е добре да е метална значката, а не пластмасова, за да е по-устойчива.
Един лев и двадесет стотинки не е кой знае колко.

Въпросът с получаването на значката(ако е значка) обаче остава.
Освен примерно тези за Стара Загора, които дадат поръчка ги взимам аз, плащам ги, а пък всеки градски дето е поръчал ме чака вечер на гарата да му я дам.Smile

Пон Окт 13, 2014 12:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Няма значки вече.................... успокойте човека ZZZZ .бяха много грозни и затова съм ги изкупил всичките.Ако все пак някой реши да си купи от грозните значки да ми чукне, ама пари ще трябва да си приготви доста щото такова грозно нещо не се дава току така за лев два. Пък и нали знаете първите бройки след години ще са доста търсени........
Пон Окт 13, 2014 1:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Liubitel

Местожителство: София

Идеята на Fena73 за гривна много ми харесва - предполагам от онези гумираните. Само зимата няма да се вижда.

Пон Окт 13, 2014 4:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Значките са хубави, ще си нося моята Smile
Относно мрънкането, че трябвало референдум, какъв по-добър референдум от това, че Мислещ предостави логото. Ми ние да не сме пионерчета да сме задължително с еднакви значки, я? На когото не му изнася значката, дето Цецко я направи - взема логото на флашка, отива до най-близката фирма дето правят рекламни и прочие материали и си поръчва каквото му душа иска - значка, тениска, шапка, кърпа, гривна, ключодържател, раница, щеки, обувки, манерка, шалте или парашут с логото отгоре Very Happy
Може и с два текстилни маркера за по два лева да си изрисува форумно всичките дрехи, включително и термобельото Wink
И после като дойде на някоя среща може и на другите да продаде от така направените неща. Аз както си купих значки, така ще си взема и нещо друго Smile
Защото важно е логото, а не дизайна Smile
Така се разминаваме с трийсет страници празни приказки какво би ни харесало. Като ни харесва нещо си го правим, носим си го и това е Smile Smile

Вто Окт 14, 2014 6:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

ZCEZBPM написа:
Mariana1000 написа:
Значките са хубави, ще си нося моята Smile

Бързо се съгласи за значките, а за салата се дърпаш.Smile

Не се дърпам, при строежа на чешма Мечулица правих салата и похвала имам от плевенчанин, което не е малко, щото тия от Плевен не са много мал и не фалат лесно Wink
За значките - вярно дизайна е хубав, като цветове също ми допадат.
И не съм си мръднала пръста за тях, което е голям плюс, парите и времето в момента са дефицитни при мен Smile

Съфорумецо, ти взе ли си значка?! Laughing

Вто Окт 14, 2014 8:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DHG

Местожителство: Кюстендил

Къде го тоз файл, искам да си направя тениска?
Вто Окт 14, 2014 8:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.