ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
До Мургаш
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
До Мургаш
Автор Съобщение
planinar

Мнение До Мургаш Отговорете с цитат
Неделна разходка до Мургаш от Бухово. Оказа се, без да се усетим навъртяхме 30 километра.
Сря Юни 03, 2009 12:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
raskoll

Мнение Отговорете с цитат
ще напишеш ли горе-долу за колко часа минахте този маршрут? колко време от Бухово-Мургаш и за колко слязохте обратно, а и пак в Бухово ли се върнахте или към някое друго село?
мерси Wink
Сря Юни 03, 2009 7:44 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Хех, аз тая неделя съм натам Very Happy Но ще се качваме от Желява и после слизането - както дойде, я обратно, я към Бухово... Преди година тръгнахме и след хижата ни запука дъжд, та безславно на 20 минути от върха се върнахме към хижата докато спре. После се прибрахме. Сега - втори опит Laughing
Сря Юни 03, 2009 11:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Kat

Хубава разходка. Но не е ли жега през тая част на годината натам? Особено последните метри до върха...? Cool
И аз съм ходила натам, ма беше през зимно време, голям кеф беше Very Happy

Сря Юни 03, 2009 2:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
planinar

raskoll написа:
ще напишеш ли горе-долу за колко часа минахте този маршрут? колко време от Бухово-Мургаш и за колко слязохте обратно, а и пак в Бухово ли се върнахте или към някое друго село?
мерси Wink

Върнахме се в Бухово. Колата я оставихме 1-2 км. над селото до един паметник. Общо с почивките излезе 10 часа.
Сря Юни 03, 2009 9:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

Gamina написа:
Хех, аз тая неделя съм натам Very Happy Но ще се качваме от Желява и после слизането - както дойде, я обратно, я към Бухово... Преди година тръгнахме и след хижата ни запука дъжд, та безславно на 20 минути от върха се върнахме към хижата докато спре. После се прибрахме. Сега - втори опит Laughing

О-о, не се притеснявай. От четири опита имам две качвания. Вероятно е в събота ние да се прбваме от Чурек.
Сря Юни 03, 2009 9:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

Kat написа:
Хубава разходка. Но не е ли жега през тая част на годината натам? Особено последните метри до върха...? Cool
И аз съм ходила натам, ма беше през зимно време, голям кеф беше Very Happy

Времето беше ПРЕВЪЗХОДНО. Нито жега, нито студ. На върха имаше само лек ветрец.
Сря Юни 03, 2009 10:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

planinar написа:
Gamina написа:

О-о, не се притеснявай. От четири опита имам две качвания. Вероятно е в събота ние да се прбваме от Чурек.

Аз имам 2 успешни... и двете в непрогледна мъгла горе на върха Confused
Сря Юни 03, 2009 10:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Mitaka

Местожителство: София/Стара Загора

И ние бяхме в неделя на Мургаш, само че се качихме от село Ябланица , пак за 10 часа отиване и връщане. Незнам как не сме се засекли, вие сигурно сте дошли по късно на върха, ние бяхме в 12,30 горе и стояхме около час.
Чет Юни 04, 2009 7:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
planinar

Mitaka написа:
И ние бяхме в неделя на Мургаш, само че се качихме от село Ябланица , пак за 10 часа отиване и връщане. Незнам как не сме се засекли, вие сигурно сте дошли по късно на върха, ние бяхме в 12,30 горе и стояхме около час.

Ами Митак, ние бяхме горе към 16ч. Алберт каза, че хора са се качили от Ябланица, ама от де да знем, че сте вий. Пусни трак от вашето ходене и някакво инфо. Подхода е доста интересен.
Чет Юни 04, 2009 5:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

Мнение До Мургаш от Чурек Отговорете с цитат
Чурек – Мургаш – Врачеш
Пон Юни 08, 2009 5:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Дам, по-хубаво е от Чурек Very Happy Алберт вчера ни препоръчваше горещо тоя маршрут Wink

Ние вчера се качихме от Желява, там за пореден път не се разбрахме с пътеките. Чичото от Хоремага за втори път се опита да ни упъти по някаква пряка пътека, но не особено успешно. Уж до бента, уж там по някакъв път... хванахме синя маркировка в гората, много приятна пътечка всъщност, ама ни изкара на асфалта преди Мерова поляна, та почти нищо не спестихме като ходене.
Върнахме се през Бухово, та още ме болят подметките като се сетя за пътя Confused Всеки път се заканвам, че от там няма да минавам повече Sad

Много ОК беше вчера, ама се опърлихме яко... голяма жега до хижата, голямо чудо Laughing Две сърнички видяхме на качване, много ги ошашкахме милите. Снимки нямам, че апарата ми не е в мен Sad

А трафика по черния път беше кошмарен - джипове, коли, мотори, атв-та... ужас! За мое огромно учудване, един от чичковците с атв даже ни се извини за прахоляка, който вдига. За съжаление на другите въобще не им пукаше, че дишаме след тях Sad
Пон Юни 08, 2009 5:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
raskoll

искам такиви обувки и аз! Smile някой да знае къде мога да ги намеря?
Пон Юни 08, 2009 6:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

raskoll написа:

искам такиви обувки и аз! Smile някой да знае къде мога да ги намеря?

Тук, ама да знаеш не съхнат бързо. Има оплаквания от магазина, че не признават гаранции.
Пон Юни 08, 2009 7:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
raskoll

ekipirovka.com

Цитат:
Благодарение на синтетичните материали от които са направени те съхнат изключително бързо и не се повреждат от вода, което ги прави подходящи също така за море и водни спортове

значи лъжат Wink мерси за линка, но нещо 125 лв за сандали май е много, ама може би ще си ги купя, все пак в стара планина през лято е доста горещо в каквито и да е други обувки. а обикновени сандали не са за планината Wink
Пон Юни 08, 2009 7:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.