ще напишеш ли горе-долу за колко часа минахте този маршрут? колко време от Бухово-Мургаш и за колко слязохте обратно, а и пак в Бухово ли се върнахте или към някое друго село?
мерси
Сря Юни 03, 2009 7:44 am
Gamina
Хех, аз тая неделя съм натам Но ще се качваме от Желява и после слизането - както дойде, я обратно, я към Бухово... Преди година тръгнахме и след хижата ни запука дъжд, та безславно на 20 минути от върха се върнахме към хижата докато спре. После се прибрахме. Сега - втори опит
Сря Юни 03, 2009 11:37 am
Kat
Хубава разходка. Но не е ли жега през тая част на годината натам? Особено последните метри до върха...?
И аз съм ходила натам, ма беше през зимно време, голям кеф беше
Сря Юни 03, 2009 2:20 pm
planinar
raskoll написа:
ще напишеш ли горе-долу за колко часа минахте този маршрут? колко време от Бухово-Мургаш и за колко слязохте обратно, а и пак в Бухово ли се върнахте или към някое друго село?
мерси
Върнахме се в Бухово. Колата я оставихме 1-2 км. над селото до един паметник. Общо с почивките излезе 10 часа.
Сря Юни 03, 2009 9:55 pm
planinar
Gamina написа:
Хех, аз тая неделя съм натам Но ще се качваме от Желява и после слизането - както дойде, я обратно, я към Бухово... Преди година тръгнахме и след хижата ни запука дъжд, та безславно на 20 минути от върха се върнахме към хижата докато спре. После се прибрахме. Сега - втори опит
О-о, не се притеснявай. От четири опита имам две качвания. Вероятно е в събота ние да се прбваме от Чурек.
Сря Юни 03, 2009 9:59 pm
planinar
Kat написа:
Хубава разходка. Но не е ли жега през тая част на годината натам? Особено последните метри до върха...?
И аз съм ходила натам, ма беше през зимно време, голям кеф беше
Времето беше ПРЕВЪЗХОДНО. Нито жега, нито студ. На върха имаше само лек ветрец.
Сря Юни 03, 2009 10:03 pm
Gamina
planinar написа:
Gamina написа:
О-о, не се притеснявай. От четири опита имам две качвания. Вероятно е в събота ние да се прбваме от Чурек.
Аз имам 2 успешни... и двете в непрогледна мъгла горе на върха
И ние бяхме в неделя на Мургаш, само че се качихме от село Ябланица , пак за 10 часа отиване и връщане. Незнам как не сме се засекли, вие сигурно сте дошли по късно на върха, ние бяхме в 12,30 горе и стояхме около час.
Чет Юни 04, 2009 7:28 am
planinar
Mitaka написа:
И ние бяхме в неделя на Мургаш, само че се качихме от село Ябланица , пак за 10 часа отиване и връщане. Незнам как не сме се засекли, вие сигурно сте дошли по късно на върха, ние бяхме в 12,30 горе и стояхме около час.
Ами Митак, ние бяхме горе към 16ч. Алберт каза, че хора са се качили от Ябланица, ама от де да знем, че сте вий. Пусни трак от вашето ходене и някакво инфо. Подхода е доста интересен.
Дам, по-хубаво е от Чурек Алберт вчера ни препоръчваше горещо тоя маршрут
Ние вчера се качихме от Желява, там за пореден път не се разбрахме с пътеките. Чичото от Хоремага за втори път се опита да ни упъти по някаква пряка пътека, но не особено успешно. Уж до бента, уж там по някакъв път... хванахме синя маркировка в гората, много приятна пътечка всъщност, ама ни изкара на асфалта преди Мерова поляна, та почти нищо не спестихме като ходене.
Върнахме се през Бухово, та още ме болят подметките като се сетя за пътя Всеки път се заканвам, че от там няма да минавам повече
Много ОК беше вчера, ама се опърлихме яко... голяма жега до хижата, голямо чудо Две сърнички видяхме на качване, много ги ошашкахме милите. Снимки нямам, че апарата ми не е в мен
А трафика по черния път беше кошмарен - джипове, коли, мотори, атв-та... ужас! За мое огромно учудване, един от чичковците с атв даже ни се извини за прахоляка, който вдига. За съжаление на другите въобще не им пукаше, че дишаме след тях
Пон Юни 08, 2009 5:47 pm
raskoll
искам такиви обувки и аз! някой да знае къде мога да ги намеря?
Пон Юни 08, 2009 6:21 pm
planinar
raskoll написа:
искам такиви обувки и аз! някой да знае къде мога да ги намеря?
Тук, ама да знаеш не съхнат бързо. Има оплаквания от магазина, че не признават гаранции.
Пон Юни 08, 2009 7:00 pm
raskoll
ekipirovka.com
Цитат:
Благодарение на синтетичните материали от които са направени те съхнат изключително бързо и не се повреждат от вода, което ги прави подходящи също така за море и водни спортове
значи лъжат мерси за линка, но нещо 125 лв за сандали май е много, ама може би ще си ги купя, все пак в стара планина през лято е доста горещо в каквито и да е други обувки. а обикновени сандали не са за планината
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети