ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Според мен и още някои е време за Новото начало. Среща №3 на
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Според мен и още някои е време за Новото начало. Среща №3 на
Автор Съобщение
dido

Мнение Отговорете с цитат
Irha написа:
Стоим не едно място и чакаме нещо а то зимата ще мине.
Първо беше анкета за място на срещата, сега анкета за дати на срещат.

Чакаме зимата тепърва да дойде, очевидно Very Happy

Сря Яну 22, 2014 9:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Mariana1000

Местожителство: София

Хахахах, няма угодия Laughing

Гледам че засега в анкетата най-много хора са гласували за 8 и 9 февруари, пък то си е скоро. Дали няма да е добре да се направи едно проучващо обаждане до хижата и да се попита дали ще имат възможност да приемат голяма група през февруари и дали някои от датите вече не са заети, щото може да има и други луди в големи количества Wink
Какви са цените на нощувките, храна дали ще осигуряват, колко човека може да поеме хижата, отоплява ли се, ей такава информация никога не е излишна за всеки, който още се колебае дали да дойде, съответно дали да гласува Smile
Ако някой познава лично хижарите и иска да се обади ще е добре, но ако няма такъв може и аз да го направя, няма да ми натежи. Smile

Тихомире, извинявам се, че и аз един вид ти се набърках в организацията Rolling Eyes Много баби - хилаво бебе Confused
Ти имаш ли яснота кога ще са ти почивните дни през февруари?

Сря Яну 22, 2014 10:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Както на Ники така и на теб ще кажа:
-Важно е каквото се прави да е градивно.
Ни най-малко ще се разсърдя за това,че проявяваш и ти разбиране и вземеш градивна инициатива .Още по-важното е че разбирате ли започваме да се опознаваме и да си вярваме взаимно.В планината никога не се ходи сам ходи се с хора на който можеш да разчиташ в труден момент да ти помогнат.Няма значение Маряна моят график важно е да стане срещата реалност.Нямате си на пристава как ми става хубаво на душата като видя събота или неделя през града да минават туристи с раници.
Сря Яну 22, 2014 10:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Страница 11 от 11

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.