Стоим не едно място и чакаме нещо а то зимата ще мине.
Първо беше анкета за място на срещата, сега анкета за дати на срещат.
Чакаме зимата тепърва да дойде, очевидно
_________________ Бутам след осмата бира
Сря Яну 22, 2014 9:54 pm
Mariana1000
Хахахах, няма угодия
Гледам че засега в анкетата най-много хора са гласували за 8 и 9 февруари, пък то си е скоро. Дали няма да е добре да се направи едно проучващо обаждане до хижата и да се попита дали ще имат възможност да приемат голяма група през февруари и дали някои от датите вече не са заети, щото може да има и други луди в големи количества
Какви са цените на нощувките, храна дали ще осигуряват, колко човека може да поеме хижата, отоплява ли се, ей такава информация никога не е излишна за всеки, който още се колебае дали да дойде, съответно дали да гласува
Ако някой познава лично хижарите и иска да се обади ще е добре, но ако няма такъв може и аз да го направя, няма да ми натежи.
Тихомире, извинявам се, че и аз един вид ти се набърках в организацията Много баби - хилаво бебе
Ти имаш ли яснота кога ще са ти почивните дни през февруари?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Както на Ники така и на теб ще кажа:
-Важно е каквото се прави да е градивно.
Ни най-малко ще се разсърдя за това,че проявяваш и ти разбиране и вземеш градивна инициатива .Още по-важното е че разбирате ли започваме да се опознаваме и да си вярваме взаимно.В планината никога не се ходи сам ходи се с хора на който можеш да разчиташ в труден момент да ти помогнат.Няма значение Маряна моят график важно е да стане срещата реалност.Нямате си на пристава как ми става хубаво на душата като видя събота или неделя през града да минават туристи с раници.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Страница 11 от 11
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети