ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Според мен и още някои е време за Новото начало. Среща №3 на
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Следваща

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Според мен и още някои е време за Новото начало. Среща №3 на
Автор Съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Мнение Отговорете с цитат
Не мислех повече да вземам отношение по тази тема,но усещам,че се хвърлят камъни и в моята градинка,затова ще повторя мнението си.Твърденията,че с анкети(тоест по демократичен начин)не ставало, за мен са несъстоятелни.Напротив точно демократичния избор е най-правилния подход.Това,че някой от колегите на инат не искат да ходят на друга хижа от тази която те са си харесали си е техен проблем,то е ясно ,че българи и разбирателство са несъвместими за съжаление понятия.Видя се за къде са повечето гласове,така ,че да се направи и анкета за дати и тогава който иска да идва,който иска да не идва.Присъствието на никого не задължително,а само пожелателно.И стига с тази организация.Не мога да разбера това някакъв тоталитарен или стаден инстинкт ли е постоянно да се търси някакъв водач-месия,който да ви води.През годините в които обикалям планините съм разбрал,че повечето колеги са индивидуалисти или ходят в постоянни и почти капсулирани групи.Много по малко са тези които ходят организирано(от дружества например),защото така се губи голяма част от свободата която чувстваме когато сме в планината.На сериозно ходещите не им трябва никаква по-специална организация от това да се каже къде и кога ще се състои срещата.Според мен единственото важно нещо е да се знае броя на участниците за да може да се направи резервация.Абсолютна глупост е и твърдението,че така наречения "организатор" носи някаква отговорност спрямо участниците.Това просто не е вярно.Ако трябва наистина да говорим за организация то според мен трябва да се организира общ транспорт,храна,някаква програма и още ред други мероприятия които не видях на двете срещи до тук.Това е истинска организация и тя на повечето колеги не е нужна.Затова стига сме се занимавали с глупости,ами да се пуска анкета за дата и който иска да идва.Няма нужда от инат,а от малко добра воля и разбирателство и нещата ще се наредят. Very Happy

Последната промяна е направена от НИКОЛАЙ Т. на Чет Яну 16, 2014 4:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Яну 16, 2014 3:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Местожителство: София

НИКОЛАЙ Т. написа:
Затова стига сме се занимавали с глупости,ами да се пуска анкета за дата и който иска да идва.Няма нужда от инат,а от малко добра воля и разбирателство и нещата ще се наредят. Very Happy

Николай, направо пускай анкетата за датите Smile и без това в тази тема сме стигнали до фазата "всеки пише, никой не чете" Wink

Чет Яну 16, 2014 3:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Very Happy Забравих да кажа още нещо което е важно по темата.В неделя бяхме на х.Левски и имах среща с Тихомир Томанов.Той изрази желание да помага за срещата на Козя стена.Другото важно което договорихме е,че ако към датата на срещата обстановката стане невъобразимо зимна и мероприятието
може да се провали,да се излезе с предложение към колегите да променим мястото и това да е втората в класацията, а това е х.Левски. Very Happy Very Happy
Чет Яну 16, 2014 4:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Живота

Така,я и аз да си излея мъката Wink,в анкетата гласувах за хижа Свищиплаз,защото е нова за мен а като чета темите които са пуснати за нея май в момента е доста актуална,но виждам че въпреки това за нея няма много гласували,на второ място слагам хижа Тъжа защото също ме привлича с нейният си чар,но за нея винаги има едно Но,за среща не става защото когато и да съм отишъл там винаги е била пълна.Козя стена,лятото да но не и зимата,защо,защото аз съм от юг,от юг маршрута е само един,през село Розино,повечето време е черен път да не кажа почти до хижата,без абсолютно никаква тръпка,с две думи скучна работа,споменах добре е за лятото и не само но при положение че Беклемето е отворено,но като се има в предвид че там само да се изплюеш и веднага го затварят.Така остава трета хижа,Левски,хубава хижа подходяща за това мероприятие,ходил съм хиляди пъти на нея но винаги мога да си направя маршрут взаимстван от м.т условия и който няма да ми е скучен.Единствения проблем на тази хижа е че не е подходяща в зимни условия от север.
Чет Яну 16, 2014 8:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Живота написа:
.Козя стена,лятото да но не и зимата,защо,защото аз съм от юг,от юг маршрута е само един,през село Розино,повечето време е черен път да не кажа почти до хижата,без абсолютно никаква тръпка,с две думи скучна работа,споменах добре е за лятото и не само но при положение че Беклемето е отворено,но като се има в предвид че там само да се изплюеш и веднага го затварят. .

Има си Ентересни пътечки и от юг-през Голямо Орозтепе,през Сувчарското пръскало,а ако продължава така безснежно-и през Беклемето...
Не възразявай, че не са маркирани-и към Левски маркираната пътека е само една-почти толкова скучна, колкото и по Дамлъ дере!!!
Чет Яну 16, 2014 8:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

Свищиплаз наистина е хубава хижа, и лесно достъпна от Север и Юг, както и с възможност за всевъзможни преходи от и до нея, както и много други хижи. Срещата обаче ще бъде само на една, другите ще чакат следващите срещи, това всъщност ми беше идеята още в началото на темата, че ще е добре да сменяме хижите, за което разбира се Duel Duel Duel
П.П. Ако се наложи да ходим от Розино няма да е много живописно, но затова пък е много стръмно Laughing Laughing Laughing

Чет Яну 16, 2014 9:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Mariana1000 написа:
НИКОЛАЙ Т. написа:
Затова стига сме се занимавали с глупости,ами да се пуска анкета за дата и който иска да идва.Няма нужда от инат,а от малко добра воля и разбирателство и нещата ще се наредят. Very Happy

Николай, направо пускай анкетата за датите Smile и без това в тази тема сме стигнали до фазата "всеки пише, никой не чете" Wink

Съгласен съм с мнението ти. Нека Николай да пусне анкета за датите.

Балкана символ на цял полуостров
Чет Яну 16, 2014 9:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

Абре хора що се отказахте от туй начинание. Ето даже Емо Чолаков рече, че сняг вече ще вали. Дайте да оправим датите и да бегаме нагоре. Laughing
Сря Яну 22, 2014 9:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Направих една анкета за датите, дано не обера негативи за това. Wink
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?p=69243#69243

Сря Яну 22, 2014 11:49 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Маряна имаш пълната ми подкрепа.
Сря Яну 22, 2014 4:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Да напомня все пак,че става въпрос за зимна среща и не мога да разбера какви са тези мнения на някои колеги за април или за някакъв неопределен момент. Question Идеята беше да се правят една зимна и една лятно-есенна среща в годината. Crying or Very sadОсвен това за април в анкетата няма определена дата и ако везните наклонят в тази посока какво правим,нова анкета ли? Evil or Very Mad
Сря Яну 22, 2014 5:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Irha

Местожителство: БГ

Откровено казано не ми харесват никак тези анкети. Стоим не едно място и чакаме нещо а то зимата ще мине.
Първо беше анкета за място на срещата, сега анкета за дати на срещата, а после ще има анкета за организатор и т.н.

Най-добре е един да стане и да предложи на тези дати, на това място. Всеки си преценява ще участва или няма да участва.
Сря Яну 22, 2014 7:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pagane

Mariana1000 написа:
Направих една анкета за датите, дано не обера негативи за това. Wink
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?p=69243#69243

Браво , някой трябваше да го направи Smile. Кога ще се обяви резултатът за дата и място ?
Сря Яну 22, 2014 8:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rincewind

Mariana1000 написа:
Направих една анкета за датите ...

Няма ли фенове на зимната Олимпиада, та засега 8 и 9 февруари вземат превес?

ПП На възмутените припомням, че съм кашкавал турист - домосед, за когото гласът на Асен Спиридонов е магнит досущ като лек билен балкански ветрец. Home Sweet Home
Сря Яну 22, 2014 9:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Irha написа:
Откровено казано не ми харесват никак тези анкети. Стоим не едно място и чакаме нещо а то зимата ще мине.
Първо беше анкета за място на срещата, сега анкета за дати на срещата, а после ще има анкета за организатор и т.н.

Най-добре е един да стане и да предложи на тези дати, на това място. Всеки си преценява ще участва или няма да участва.

Искате по "Сталински"? С юмрука по масата или като Хрушчов с обувката по масата! Very Happy

Балкана символ на цял полуостров
Сря Яну 22, 2014 9:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Следваща
Страница 10 от 11

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.