ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Предложете място за РД

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Предложете място за РД
Автор Съобщение
promis

Местожителство: Пловдив

Мнение Предложете място за РД Отговорете с цитат
Малко преди коледа имам рожден ден и тази година ми се иска да го отбележа извън града. Смятам да събера 20-30 приятели, някои от тях планинари, други - не, затова съм се ориентирал към хижи, до които има път, проходим при зимни условия за леки автомобили, или в краен случай къща за гости в някое живописно село. За съжаление хижите с удобен път по обясними причини винаги съм ги избягвал, затова се допитвам до вас. МОжете ли да ми предложите такива, които освен улеснения достъп да предлагат гостоприемни хижари, прилични стаи (да са отоплени и чисти, баня и тоалетна може общи) и механа, както и да са на хубаво място за разходки. Планината няма значение коя е. Също предложения за къщи за гости са добре дошли. Благодаря Smile
Съб Ное 30, 2013 12:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tortomanin

Местожителство: Хасково

Мнение Отговорете с цитат
Пробвай с хижа "Аида" над село Хасковски минерални бани. Щом си от Пловдив, ще ти дойде близо. Хижата е на ниско- 760 метра над морето, вероятно няма да имате проблем с коли, дори и да има сняг. Пътят до там е асфалт, през Горски извор, Минерални бани, Горно и Долно Брястово ще ви дойде към 100 километра в едната посока. Има прилични стаи, отоплена столова и моабетарник със скара до хижата. Пълни подробности не мога да ти дам, защото живея прекалено наблизо и ще е смешно да нощувам там. Мои познати, които са туристи полянджии редовно го правяти са доволни.
А, сетих се, в село Соколовци, Смолянско, роднини имат къщи за гости, но не знам капацитета, ако трябва, ще питам или ще препредам телефон.
Връзките с хижа "Аида" ще намериш в нета, ако нещо ти се губят, ще помагаме.
Съб Ное 30, 2013 3:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
t.hristov

Аз бих предложил х.Химик
http://www.bulgarian-mountains.com/Huts/Stara/Himik
Съб Ное 30, 2013 7:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rincewind

Едно предложение и от мен: хижа Каваклийка над Горно Ново село в Средна гора. Чудесен нов път до хижата (тя е буквално на пътя Чирпан-Братя Даскалови-Турия-Павел Баня), на 50-60 км от Пловдив (през Брезово). За разпивки с компания е чудесно място. За жалост, май за друго вече не се ползва.
Съб Ное 30, 2013 8:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
alexvan

Местожителство: България

http://www.hijadobravoda.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=47
Съб Ное 30, 2013 11:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Хижа Лопово, 3 часа пеша над с. Самуилово - Беласица.
30 места нови легла, отоплена, има ток и топла вода.

Нед Дек 01, 2013 9:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
promis

Местожителство: Пловдив

Благодаря за предложенията. Другата седмица може да мина да проверя някои от тях как са, преди да реша къде. Smile
Пон Дек 02, 2013 12:10 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tzezko

Местожителство: софия

"Загаза" ти е играта. Само дето тоалетните са клечащи.
Пон Дек 02, 2013 1:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Местожителство: София

Мнение Re: Предложете място за РД Отговорете с цитат
И Загаза и Лопово са хижи, за които и аз мога да кажа само хвалби, само не виждам как отговарят на условието. Smile
promis написа:
Смятам да събера 20-30 приятели, някои от тях планинари, други - не, затова съм се ориентирал към хижи, до които има път, проходим при зимни условия за леки автомобили, или в краен случай къща за гости в някое живописно село.

Пон Дек 02, 2013 2:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.