Имам три кратки въпроса относно хижа Добърско.
Някой да знае със сигурност, дали в района на хижата има хубаво мобилно 3G покритие на Мтел? Вторият въпрос е: би ли било проблем някъде в района на хижата да построим мобилната ми лятна резиденция (палатката), понеже на това прекрасно време е грехота да се лишим от това удоволствие. И последно: какъв маршрут ще предложите или има ли някой връх, нещо красиво или друго интересно, което в никой случай не бива да пропускаме, отивайки в тази част на Рила?
Чет Авг 22, 2013 11:26 am
g.lubenov
По първия въпрос не мога да съм ти полезен че ползвам услугите на друг оператор, ама като знам че в селото едвам едвам има 3Г за горе се съмнявам.Няма проблем да си опнеш палатката около хижата но когато се отдалечиш на 100м радиус от нея си в парк Рила и не е разрешено, но тая забрана обикновено никой не я спазва.Интересни маршрути според мен са, да се качиш до връх Езерник за 2 часа, има езеро и гледката си струва или да тръгнеш към хижа Македония и да се качиш пак до билото и отново има какво да се види. Има и вариант да тръгнете за Македония когато стигнете коловата маркировка тръгвате посока Предел и само по билото докато стигнете Езерник и от там надолу до хижата, ама е повечко ходене към 4-5 часа, всички пътеки са ясно видими. Трябва да ви предупредя обаче че тая събота на хижа Добърско има събор и ако искате тишина и спокойствие отложете за друг път.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети