ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Хижа Добърско

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Хижа Добърско
Автор Съобщение
mateev

Мнение Хижа Добърско Отговорете с цитат
Здравейте приятели.

Имам три кратки въпроса относно хижа Добърско.
Някой да знае със сигурност, дали в района на хижата има хубаво мобилно 3G покритие на Мтел? Вторият въпрос е: би ли било проблем някъде в района на хижата да построим мобилната ми лятна резиденция (палатката), понеже на това прекрасно време е грехота да се лишим от това удоволствие. И последно: какъв маршрут ще предложите или има ли някой връх, нещо красиво или друго интересно, което в никой случай не бива да пропускаме, отивайки в тази част на Рила? Question
Чет Авг 22, 2013 11:26 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
g.lubenov

Мнение Отговорете с цитат
По първия въпрос не мога да съм ти полезен че ползвам услугите на друг оператор, ама като знам че в селото едвам едвам има 3Г за горе се съмнявам.Няма проблем да си опнеш палатката около хижата но когато се отдалечиш на 100м радиус от нея си в парк Рила и не е разрешено, но тая забрана обикновено никой не я спазва.Интересни маршрути според мен са, да се качиш до връх Езерник за 2 часа, има езеро Very Happy и гледката си струва или да тръгнеш към хижа Македония и да се качиш пак до билото и отново има какво да се види. Има и вариант да тръгнете за Македония когато стигнете коловата маркировка тръгвате посока Предел и само по билото докато стигнете Езерник и от там надолу до хижата, ама е повечко ходене към 4-5 часа, всички пътеки са ясно видими. Трябва да ви предупредя обаче че тая събота на хижа Добърско има събор и ако искате тишина и спокойствие отложете за друг път.
Чет Авг 22, 2013 6:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mateev

Мнение Отговорете с цитат
Благодаря!
Пет Авг 23, 2013 8:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.