ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Водния чал и Рилецкото било
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Водния чал и Рилецкото било
Автор Съобщение
Gamina

Мнение Отговорете с цитат
ако си с кола и я оставиш на Кирилова поляна - да, но ако трябва да мааш от манастира разликата няма да е чак толкова голяма Rolling Eyes

Другата седмица ще съм в района и отсега страдам за стигането до Рибни. Вървяла съм го няколко пъти цялото разстояние от манастира и честно казано, това е едно от най-досадните неща, които човек може да си причини Confused

Тодор, как ще слизате от Бричебор? Аз съм минавала преди време там по една криминална и почти несъществуваща пътека, право надолу към манастира
http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?p=25171#25171

Пет Авг 09, 2013 10:05 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Petya

Местожителство: София

Todor написа:
Браво! Чудесно кръгче. Замислили сме подобно, но от Рилския манастир с връщане през Бричебор. Само не знам по Илиина река може ли да се стигне до Рибни езера, че хич не ми се ходи до Кирилова поляна.

Добре де, гледам разни карти и разни снимки и се чудим не може ли от пътя по Илийна река да се драпне човек нагоре към Джендема (някъде покрай Караомерица) и оттам до Рибни. Стръмно изглежда, но не невъзможно.
Пет Авг 09, 2013 1:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Todor

Принципно идеята ми е да оставим колата на зона за отдих Бричебор. После някак да отидем до Рибни езера. От там по Бричебор до колата - гледам че има показана пътека в БГ- Маунтайнс, а също има показана и към Рилския манастир.
А дали не може да се наеме някакъв транспорт от манастира поне до кирилова поляна, а защо не и до Тиха рила?
Пет Авг 09, 2013 1:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Petya написа:
...
Добре де, гледам разни карти и разни снимки и се чудим не може ли от пътя по Илийна река да се драпне човек нагоре към Джендема (някъде покрай Караомерица) и оттам до Рибни. Стръмно изглежда, но не невъзможно.

В съседната тема умуваме.

Пет Авг 09, 2013 1:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Petya

Видох и там, ма водохващането настрани бега от моето предложение Smile
Пет Авг 09, 2013 1:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Petya написа:

Със сигурност е възможно. Последния път като бяхме на Теодосиеви караули, отдолу издрапа една група, при това на вид тръгнали на разходка, без багаж и по маратонки. Казаха, че са се качили с джип по подсичащия път, който се вижда и на картата.
Но това е отклонение според мен, най-прякия път би бил през Синьото езеро.
Пет Авг 09, 2013 1:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.