ако си с кола и я оставиш на Кирилова поляна - да, но ако трябва да мааш от манастира разликата няма да е чак толкова голяма
Другата седмица ще съм в района и отсега страдам за стигането до Рибни. Вървяла съм го няколко пъти цялото разстояние от манастира и честно казано, това е едно от най-досадните неща, които човек може да си причини
Todor написа:
Браво! Чудесно кръгче. Замислили сме подобно, но от Рилския манастир с връщане през Бричебор. Само не знам по Илиина река може ли да се стигне до Рибни езера, че хич не ми се ходи до Кирилова поляна.
Добре де, гледам разни карти и разни снимки и се чудим не може ли от пътя по Илийна река да се драпне човек нагоре към Джендема (някъде покрай Караомерица) и оттам до Рибни. Стръмно изглежда, но не невъзможно.
Пет Авг 09, 2013 1:03 pm
Todor
Принципно идеята ми е да оставим колата на зона за отдих Бричебор. После някак да отидем до Рибни езера. От там по Бричебор до колата - гледам че има показана пътека в БГ- Маунтайнс, а също има показана и към Рилския манастир.
А дали не може да се наеме някакъв транспорт от манастира поне до кирилова поляна, а защо не и до Тиха рила?
...
Добре де, гледам разни карти и разни снимки и се чудим не може ли от пътя по Илийна река да се драпне човек нагоре към Джендема (някъде покрай Караомерица) и оттам до Рибни. Стръмно изглежда, но не невъзможно.
Видох и там, ма водохващането настрани бега от моето предложение
Пет Авг 09, 2013 1:09 pm
igurbev
Petya написа:
Със сигурност е възможно. Последния път като бяхме на Теодосиеви караули, отдолу издрапа една група, при това на вид тръгнали на разходка, без багаж и по маратонки. Казаха, че са се качили с джип по подсичащия път, който се вижда и на картата.
Но това е отклонение според мен, най-прякия път би бил през Синьото езеро.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети