ЗОВ За Помощ!!!!! Приятели моля Ви за помощ. Заварих тази вечер майка паднала в стаята и от падането си е счупила тазобедрена кост. Сега идвам от болницата и доктора не иска да я оперира преди да му платя. Трябва да се сложи някаква пластина която не се покрива от здравната каса. Самата операция е безплатна, но трябва да платя 1600 лева за пластината. Понеже нямам нито брат и сестра сам се грижа за майка имам само Вас. Ако някой има възможност с каквото може да помогне ще съм благодарен. Благодаря на всеки предварително.
Пет Юли 05, 2013 1:40 am
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
зов за помощ!
Tук сякаш има много читави хора.Ще се уреди всичко,ще се съберат пари.Само дано милата женица не я боли много...
Пет Юли 05, 2013 2:13 am
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3408 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Ако може повече подробности: В коя болница е майка Ви, в кой град, начин за контакт и срок за предаване на парите и други.
Пет Юли 05, 2013 7:57 am
DHG
Дай повече инфо как да се пратят пари и т.н...Мога д апомогна със скромните 5 лева, тъй като не съм взимал заплата от два месеца
Благодаря на всички които се отзовават. Благодаря на всички мили и добри хора. От притеснение не съм посочил банкова сметка BG96TTBB94001524099906
ИВО АТАНАСОВ ИВАНОВ
societe Generale Експресбанк
Наистина тук във форума сте много добри хора и благодаря на всички за помощта. Майка е в плевенската ортопедия филиал на окръжната Георги Странски. Доктора се съгласи да я оперира с уговорката до края на другата седмица да събера парите. Операцията е минала успешно. Ще е трудно възстановяването понеже е възрастна жена на 73 г. и има паркинсонова болест. Дано да почне пак да се движи и да се обслужва женицата.
BG96TTBB94001524099906
ИВО АТАНАСОВ ИВАНОВ
societe Generale Експресбанк
Доктора ми даде и сметката на болницата ще питам дали може да се превеждат направо там, но аз го попитах дали мога да платя на няколко пъти и той спомена, че сумата се внася на куп.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети