|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
ivondera
Регистриран на: 10 Яну 2008 Мнения: 114 Местожителство: София / Плевен |
|
Зов за помощ. |
|
ЗОВ За Помощ!!!!! Приятели моля Ви за помощ. Заварих тази вечер майка паднала в стаята и от падането си е счупила тазобедрена кост. Сега идвам от болницата и доктора не иска да я оперира преди да му платя. Трябва да се сложи някаква пластина която не се покрива от здравната каса. Самата операция е безплатна, но трябва да платя 1600 лева за пластината. Понеже нямам нито брат и сестра сам се грижа за майка имам само Вас. Ако някой има възможност с каквото може да помогне ще съм благодарен. Благодаря на всеки предварително.
|
|
|
Пет Юли 05, 2013 1:40 am |
|
 |
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 653 Местожителство: Стара Загора-София |
|
зов за помощ! |
|
Tук сякаш има много читави хора.Ще се уреди всичко,ще се съберат пари.Само дано милата женица не я боли много...
|
|
|
Пет Юли 05, 2013 2:13 am |
|
 |
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3427 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Ако може повече подробности: В коя болница е майка Ви, в кой град, начин за контакт и срок за предаване на парите и други.
|
|
|
Пет Юли 05, 2013 7:57 am |
|
 |
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 452 Местожителство: Кюстендил |
|
|
|
Дай повече инфо как да се пратят пари и т.н...Мога д апомогна със скромните 5 лева, тъй като не съм взимал заплата от два месеца 
|
|
|
Пет Юли 05, 2013 1:11 pm |
|
 |
ivondera
Регистриран на: 10 Яну 2008 Мнения: 114 Местожителство: София / Плевен |
|
|
|
Благодаря на всички които се отзовават. Благодаря на всички мили и добри хора. От притеснение не съм посочил банкова сметка BG96TTBB94001524099906
ИВО АТАНАСОВ ИВАНОВ
societe Generale Експресбанк
Наистина тук във форума сте много добри хора и благодаря на всички за помощта. Майка е в плевенската ортопедия филиал на окръжната Георги Странски. Доктора се съгласи да я оперира с уговорката до края на другата седмица да събера парите. Операцията е минала успешно. Ще е трудно възстановяването понеже е възрастна жена на 73 г. и има паркинсонова болест. Дано да почне пак да се движи и да се обслужва женицата.
BG96TTBB94001524099906
ИВО АТАНАСОВ ИВАНОВ
societe Generale Експресбанк
Доктора ми даде и сметката на болницата ще питам дали може да се превеждат направо там, но аз го попитах дали мога да платя на няколко пъти и той спомена, че сумата се внася на куп.
|
|
|
Пет Юли 05, 2013 8:42 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|