ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Петканови водопади
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Петканови водопади
Автор Съобщение
martin555

Местожителство: Русе

Мнение Re: Петканови водопади Отговорете с цитат
Plamen К написа:
martin555 написа:
Plamen К написа:
martin555 написа:
[

пс. Като я гледам на клипа рекичката - Петканова Вада....... как ми се ще да я нагазя! Smile Петканови водопади, по-големи има под този, който си снимал (2 ), слиза се с въже в подножието им. Те са също Петканови водопади!

"Над каскадата, която си заснел на клипа са тези хубавци, те също са от поредицата Петканови водопади!!! Красиви са, подхода също! Wink "

Шефе, винаги съм се прекранял пред величието на твоето познание, но все пак бих ли могъл да помоля да ми насочиш към източника на горепосочените твои силни твърдения. Или просто принципа е всеки водоскок е водопад и всяко дере е каньон?
ПС: Петканова вада е друг поток, а не този , който е на клипа, хвърли едно оЧо на картата. Smile

Спирам да коментирам, по-голям си от мен, с теб на глава в последно време трудно се излиза! Допитай се до други източници, в хижа Тъжа има схема на Чорчопов, там отговора ще бъде най-красноречив!

Нито големия водопад, който аз съм снимал, нито водоскоците, които ти си снимал са на Петканова вада. Въпросния поток е по на север.

На Петканова вада е този водопад, който е сезонен, защото "вадата" пресъхва през лятото

Ето и въпросната схема на Чорчопов:

[/img]

Цялата патардия тръгна от това, че ти пратих като линкове нашият подход и този на Евгени Йонков, и ти се засегна. Защо се засегна незнам. Ще се подесетя, не сме велики че сме минали оттам, нито омаловажавам твоят подход. Напротив, радвам се че стигна близо над тях и видя каква красота са! В краят на краищата и ти, и аз сме имали хубави изживявания в труднодостъпното ждрело. Вместо да кажеш това по скайп ти саркастично ме забиваш пред целият форум - как съм бил Шеф, как това, как онова. В едното изречение ми се прекланяш на "величието", в другото умишлено "но все пак бих ли могъл да помоля да ме насочиш към източника на горепосочените твои силни твърдения". Нито ти, нито аз сме открили Тъжанското ждрело, нито едно наименование на поточе ще ни направи "по-знаещи" и "по-изплуващи" един върху друг. Дано не е това целта! Дай да спрем дотук, уважавам те като човек, като планинар също!

Пет Май 03, 2013 6:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ieronimus

Мнение Отговорете с цитат
Схемата на Чорчопов съм я виждал на Тъжа и Соколна.
Картите откъде са?
Благодаря Smile .
Пет Май 03, 2013 8:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Мнение Re: Петканови водопади Отговорете с цитат
...

Последната промяна е направена от Plamen К на Пет Май 17, 2013 6:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Съб Май 04, 2013 3:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Мнение Отговорете с цитат
ieronimus написа:
Схемата на Чорчопов съм я виждал на Тъжа и Соколна.
Картите откъде са?
Благодаря Smile .

Картите са на BG маунтийнс. Те са за джи пи ес устройства , но след съответните инстанлации могат да се ползват и на компютър.
Ето линк: http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=840
Съб Май 04, 2013 3:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.