пс. Като я гледам на клипа рекичката - Петканова Вада....... как ми се ще да я нагазя! Петканови водопади, по-големи има под този, който си снимал (2 ), слиза се с въже в подножието им. Те са също Петканови водопади!
"Над каскадата, която си заснел на клипа са тези хубавци, те също са от поредицата Петканови водопади!!! Красиви са, подхода също! Wink "
Шефе, винаги съм се прекранял пред величието на твоето познание, но все пак бих ли могъл да помоля да ми насочиш към източника на горепосочените твои силни твърдения. Или просто принципа е всеки водоскок е водопад и всяко дере е каньон?
ПС: Петканова вада е друг поток, а не този , който е на клипа, хвърли едно оЧо на картата.
Спирам да коментирам, по-голям си от мен, с теб на глава в последно време трудно се излиза! Допитай се до други източници, в хижа Тъжа има схема на Чорчопов, там отговора ще бъде най-красноречив!
Нито големия водопад, който аз съм снимал, нито водоскоците, които ти си снимал са на Петканова вада. Въпросния поток е по на север.
На Петканова вада е този водопад, който е сезонен, защото "вадата" пресъхва през лятото
Ето и въпросната схема на Чорчопов:
[/img]
Цялата патардия тръгна от това, че ти пратих като линкове нашият подход и този на Евгени Йонков, и ти се засегна. Защо се засегна незнам. Ще се подесетя, не сме велики че сме минали оттам, нито омаловажавам твоят подход. Напротив, радвам се че стигна близо над тях и видя каква красота са! В краят на краищата и ти, и аз сме имали хубави изживявания в труднодостъпното ждрело. Вместо да кажеш това по скайп ти саркастично ме забиваш пред целият форум - как съм бил Шеф, как това, как онова. В едното изречение ми се прекланяш на "величието", в другото умишлено "но все пак бих ли могъл да помоля да ме насочиш към източника на горепосочените твои силни твърдения". Нито ти, нито аз сме открили Тъжанското ждрело, нито едно наименование на поточе ще ни направи "по-знаещи" и "по-изплуващи" един върху друг. Дано не е това целта! Дай да спрем дотук, уважавам те като човек, като планинар също!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети