Автор |
Съобщение |
тихомир томанов
|
Предложения за дати за излед от форума. |
|
Давайте предложежения за дати,като печели тази дата коята има най-много участници.
|
|
|
Пон Яну 07, 2013 9:53 pm |
|
|
Emil
|
|
|
Гледам, че голямо подтуткване пада , затова ще дам тон от далеко.
Аз съм за някой уйкенд през Март. Маршрута ще помисля малко.
|
|
|
Пон Яну 07, 2013 10:05 pm |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
Eмо конкретика човече! Дата дай!Ако знам какъв ще ми е графика ще кажа моя дата и който иска да заповяда.Нали аз ръчкам нещата.Вашите мнения ще са миродавни.
|
|
|
Пон Яну 07, 2013 10:53 pm |
|
|
НИКОЛАЙ Т.
|
|
|
Тишо,според мен датите са по-лесното,по-трудното е маршрута.Това е така защото повечето от участниците ще са с личен транспорт и това налага кръгов маршрут.
|
|
|
Пон Яну 07, 2013 11:12 pm |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Хайде на 2 срещу 3 март да изпълним идеята на Кирил. Да осветим връх Ботев. Аз лично бих мъкнал "фенера" на Тъжа или на Плевен. Идеята е уникална за мен. Макар и да не се видим, това ще е показателно, дали може да се обединим. А на следващата сбирка ще се съберете.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Пон Яну 07, 2013 11:36 pm |
|
|
adrenalin
|
|
датата |
|
Аз съм съгласен за Ботев.Откъдето кажете-Левски,Плевен,Тъжа,Рай,защо не и Добрила или Амбарица.Истинския проблем е кой кога има възможност.Всеки си има ангажименти и е на работа.Това е спънката
|
|
|
Пон Яну 07, 2013 11:54 pm |
|
|
mikesli
|
|
|
|
|
Хайде на 2 срещу 3 март да изпълним идеята на Кирил. Да осветим връх Ботев. Аз лично бих мъкнал "фенера" на Тъжа или на Плевен. Идеята е уникална за мен. Макар и да не се видим, това ще е показателно, дали може да се обединим. А на следващата сбирка ще се съберете. |
То на 3 март в Стара Планина "ВЯРНАТА" посока е една - към Шипка!
От къде ще се тръгне - времето ще покаже Ако е както преди 2 години, когато едва се стигаше до горе.... амбициозните планове ще пропаднат Иначе ми звучи добре събиране на Узана или Мазалат и поход до Орлово гнездо...
|
|
|
Пон Яну 07, 2013 11:55 pm |
|
|
IvayloG
|
|
|
За 15,16 и 17 март - от Златишкия проход посока Вежен или нещо из тази част на планината ???? Дали е удачно като предложение ?????
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 9:34 am |
|
|
НИКОЛАЙ Т.
|
|
|
Трудна работа е защото от х.Момина поляна до х.Ехо по билото няма друга хижа,а за един ден особено зимата е невъзможно.
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:02 am |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:16 am |
|
|
Stefak
|
|
|
Според мен първо трябва да се определи датата на която ще се осъществи срещата.Това най-добре е да го направи инициатора за проявата.Оттам втора стъпка е да се определи срок в който всички форумници да заявят със сигурност своето присъствие.След това въз основа на заявените участници се търси хижа която ще може да подслони срещата.Защото хубаво решава се заслон Ботев ,всички знаем възможностите му за настаняване,ами ако интереса е голям,кой ще пресее желаещите спрямо капацитета за подслон.Не по малко важно е всички заявили участие да се отнесат отговорно ,защото тяхното "да" и впоследствие отказ може да лиши някой участие.Друго за което се сещам е това ,че трябва да се съобразим и с факта,че не всички туристи посещават този форум и колкото по рано се реши за дата,място и се уведомят хижарите ще бъде възможно те съответно да уведомяват хората които контактуват с тях за резервации,че ще бъде пълно и т.н.
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:31 am |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
Нека както казва Мечо Пух той ми се вижда най- въздрастен.Връх Ботев среща на заслона .За които са от южна страна с удобен транспорт хижа Левски заслона или през Равнец заслона,а за от север хижа Плевен заслона.Добре ли е така.Клоня аз лично кън дати 16 и 17 март защото на първо четене май почивам.
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 10:54 am |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
Stefak напълно си прав.Ще изчам още малко и ще обрисувам началните параметри.И въпреки всичко да кажа предварително очертаят ли се около датите лоши метеорологични обстоятелства спираме с проекта.Също така
не е лошо да помислите и за планинска застраховка дано не ви се налага да я ползвате.
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 11:05 am |
|
|
Гунди
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора |
|
|
|
аз отпадам-1.на 16. и 17. съм на работа-на смени съм ,а и нямам зимно оборудване.Но ако има второ ходене(около 23.09.)съм на линия-тогава и времето е топло. С интерес следя темата и стискам палци да се осъществи това начинание Най-трудно е първият път-после вече е по-лесно!УСПЕХ на пионерите в това начинание!
_________________ Audaces fortuna iuvat!
Опознай Родината за да я обикнеш |
|
|
Вто Яну 08, 2013 11:38 am |
|
|
Десуна
|
|
|
оооооооо, "за" Ботев добре обосновано е- че е на еднакво разстояние откъдето и да подхванеш ама да не е някакъв много хард маршрут, че не съм особено добре със зимната екипировка ...иначе за датите- ако може до края на февруари да станат ясни, за да си кажа в работата
|
|
|
Вто Яну 08, 2013 12:28 pm |
|
|
|