ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Предложения за дати за излед от форума.
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Предложения за дати за излед от форума.
Автор Съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Мнение Предложения за дати за излед от форума. Отговорете с цитат
Давайте предложежения за дати,като печели тази дата коята има най-много участници. Idea
Пон Яну 07, 2013 9:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Мнение Отговорете с цитат
Гледам, че голямо подтуткване пада Very Happy, затова ще дам тон от далеко.
Аз съм за някой уйкенд през Март. Маршрута ще помисля малко. Very Happy
Пон Яну 07, 2013 10:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
тихомир томанов

Eмо конкретика човече! Дата дай!Ако знам какъв ще ми е графика ще кажа моя дата и който иска да заповяда.Нали аз ръчкам нещата.Вашите мнения ще са миродавни.
Пон Яну 07, 2013 10:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Тишо,според мен датите са по-лесното,по-трудното е маршрута.Това е така защото повечето от участниците ще са с личен транспорт и това налага кръгов маршрут.
Пон Яну 07, 2013 11:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Хайде на 2 срещу 3 март да изпълним идеята на Кирил. Да осветим връх Ботев. Аз лично бих мъкнал "фенера" на Тъжа или на Плевен. Идеята е уникална за мен. Макар и да не се видим, това ще е показателно, дали може да се обединим. А на следващата сбирка ще се съберете.

Пон Яну 07, 2013 11:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
adrenalin

Мнение датата Отговорете с цитат
Аз съм съгласен за Ботев.Откъдето кажете-Левски,Плевен,Тъжа,Рай,защо не и Добрила или Амбарица.Истинския проблем е кой кога има възможност.Всеки си има ангажименти и е на работа.Това е спънката
Пон Яну 07, 2013 11:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Местожителство: Сливен

didogen написа:
Хайде на 2 срещу 3 март да изпълним идеята на Кирил. Да осветим връх Ботев. Аз лично бих мъкнал "фенера" на Тъжа или на Плевен. Идеята е уникална за мен. Макар и да не се видим, това ще е показателно, дали може да се обединим. А на следващата сбирка ще се съберете.

То на 3 март в Стара Планина "ВЯРНАТА" посока е една - към Шипка!

BG BG BG BG BG BG BG BG BG BG BG BG BG

От къде ще се тръгне - времето ще покаже Very Happy Ако е както преди 2 години, когато едва се стигаше до горе.... амбициозните планове ще пропаднат Laughing Иначе ми звучи добре събиране на Узана или Мазалат и поход до Орлово гнездо...
Пон Яну 07, 2013 11:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
IvayloG

Местожителство: Плевен

За 15,16 и 17 март - от Златишкия проход посока Вежен или нещо из тази част на планината ???? Дали е удачно като предложение ?????
Вто Яну 08, 2013 9:34 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Трудна работа е защото от х.Момина поляна до х.Ехо по билото няма друга хижа,а за един ден особено зимата е невъзможно.
Вто Яну 08, 2013 10:02 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Предлагам, заслон Ботев. От Карлово през х.Левски или резервен вариант през х.Плевен.
Заслон Ботев, защото еднакво отдалечен от Сандански и от Силистра. Както от Бургас, така и от София. Някои да не пътуват денонощие.

Балкана символ на цял полуостров
Вто Яну 08, 2013 10:16 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stefak

Местожителство: Видин

Според мен първо трябва да се определи датата на която ще се осъществи срещата.Това най-добре е да го направи инициатора за проявата.Оттам втора стъпка е да се определи срок в който всички форумници да заявят със сигурност своето присъствие.След това въз основа на заявените участници се търси хижа която ще може да подслони срещата.Защото хубаво решава се заслон Ботев ,всички знаем възможностите му за настаняване,ами ако интереса е голям,кой ще пресее желаещите спрямо капацитета за подслон.Не по малко важно е всички заявили участие да се отнесат отговорно ,защото тяхното "да" и впоследствие отказ може да лиши някой участие.Друго за което се сещам е това ,че трябва да се съобразим и с факта,че не всички туристи посещават този форум и колкото по рано се реши за дата,място и се уведомят хижарите ще бъде възможно те съответно да уведомяват хората които контактуват с тях за резервации,че ще бъде пълно и т.н.
Вто Яну 08, 2013 10:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Нека както казва Мечо Пух той ми се вижда най- въздрастен.Връх Ботев среща на заслона .За които са от южна страна с удобен транспорт хижа Левски заслона или през Равнец заслона,а за от север хижа Плевен заслона.Добре ли е така.Клоня аз лично кън дати 16 и 17 март защото на първо четене май почивам.
Вто Яну 08, 2013 10:54 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Stefak напълно си прав.Ще изчам още малко и ще обрисувам началните параметри.И въпреки всичко да кажа предварително очертаят ли се около датите лоши метеорологични обстоятелства спираме с проекта.Също така
не е лошо да помислите и за планинска застраховка дано не ви се налага да я ползвате.
Вто Яну 08, 2013 11:05 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гунди

Местожителство: Стара Загора

аз отпадам-1.на 16. и 17. съм на работа-на смени съм Sad ,а и нямам зимно оборудване.Но ако има второ ходене(около 23.09.)съм на линия-тогава и времето е топло. С интерес следя темата и стискам палци да се осъществи това начинание Най-трудно е първият път-после вече е по-лесно!УСПЕХ на пионерите в това начинание! BG

Вто Яну 08, 2013 11:38 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Десуна

Местожителство: София

оооооооо, "за" Ботев Smile добре обосновано е- че е на еднакво разстояние откъдето и да подхванешSmile ама да не е някакъв много хард маршрут, че не съм особено добре със зимната екипировка ...иначе за датите- ако може до края на февруари да станат ясни, за да си кажа в работата Smile
Вто Яну 08, 2013 12:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.