ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Към вр. Ботев.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Към вр. Ботев.
Автор Съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Отговорете с цитат
peca написа:
ilievvli написа:
pohod.eu написа:
Някой знае ли къде е триъгълния печат (за покорител на 10-те планински първенци) за връх Ботев?

Благодаря предварително!

Триъгълен печат за вр.Ботев вече няма. Преди се е намирал при метеоролозите, но някой го е откраднал, така че в зелените книжки слагат другия печат за 100-те нац.обекта

И кой тоя някой? Rolling Eyes
Ама разбира се БАЙ ГАНЬО Wink

Абе, може някой германец да го е свил Shocked Wink
Вярвате ли? Според мен вероятноста е едно към хиляда.
За какво му е този печат на нашенеца? Ама вярна е приказката "Я не гледам да съм добре, гледам на Вуте да му е зле".

Балкана символ на цял полуостров
Пон Дек 03, 2012 11:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Градски,разни хора-разни интереси!Мен освен печати не ме вълнуват и твоя вид"запечатвания"тип снимки....за мен е важно ходенето,впечатленията изживяванията...снимки в нета-под път и над път-коя от коя по-хубави,а грозната си муцуна мога да си я видя и в огледалото!Но за някои е важно и проблема с печата си е актуален
Вто Дек 04, 2012 10:05 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Местожителство: София

ilievvli написа:
pohod.eu написа:
Някой знае ли къде е триъгълния печат (за покорител на 10-те планински първенци) за връх Ботев?

Благодаря предварително!

Триъгълен печат за вр.Ботев вече няма. Преди се е намирал при метеоролозите, но някой го е откраднал, така че в зелените книжки слагат другия печат за 100-те нац.обекта

Още не ми го побира акъла този който го е откраднал за какво му е? Shocked

pohod.eu, триъгълен печат има със сигурност на заслон Ботев Smile

Вто Дек 04, 2012 11:54 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Mariana1000 написа:

Е как за какво,Тодор Колев го е казал - за да си го сложи отзад! Wink

Вто Дек 04, 2012 5:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
meco puh

mislesht написа:
Mariana1000 написа:

Аз не можах да измисля, за какво да му е тоз печат.
Умен си mislesht, много си прозорлив, да, там му е мястото на печата.

Вто Дек 04, 2012 8:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_P_S

Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон

meco puh написа:
mislesht написа:
Mariana1000 написа:

Аз не можах да измисля, за какво да му е тоз печат.
Умен си mislesht, много си прозорлив, да, там му е мястото на печата.
И за да е сигурен,че няма да го изгуби,може да запуши скривалището с един кочан от царевица.
Вто Дек 04, 2012 8:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
meco puh

ZCEZBPM написа:
...То обикновено като се загуби нещо и да не ги хокат хората казват, че е откраднато...

Е пък аз не вярвам, на вр. Ботев да има бездънна дупка и там да затъват вещи, та дори и хора??? Досега не съм чувал!Но, печата е съвсем друго, може да затъва и след това да се появи като извънземно.

Вто Дек 04, 2012 8:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pohod.eu

Mariana1000 написа:
ilievvli написа:
pohod.eu написа:

Благодаря предварително!

Супер, благодаря ти! От коя дата ти е инфото?
Вто Дек 04, 2012 9:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
t.hristov

Да, триъгълен печат има на заслон Ботев BG
Вто Дек 04, 2012 9:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
joropc

Еее, 'що не го свалят ботевският печат на х.Плевен...или долу на паркинга, че върхът бая високо. Very Happy
Интересно ми е ако igurbev например, се "подпечатва" на всеки връх 'дето ходи, колко ли ще е голяма книжката му?Вероятно ще е бая по-тежка от раницата му....нещо като Библията. Very Happy
Вто Дек 04, 2012 10:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

joropc написа:
Еее, 'що не го свалят ботевският печат на х.Плевен...или долу на паркинга, че върхът бая високо. Very Happy
Интересно ми е ако igurbev например, се "подпечатва" на всеки връх 'дето ходи, колко ли ще е голяма книжката му?Вероятно ще е бая по-тежка от раницата му....нещо като Библията. Very Happy

Ами печата на Богдан е в Копривщица...на Вихрен-на хижата, а на Мусала освен на върха има и "дублиращ"на заслона...за по-мързеливите... Very Happy
Сря Дек 05, 2012 9:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

pohod.eu написа:
Mariana1000 написа:

25 юли 2012 год. Smile
Едва ли някой го е взел и оттам, защото няма свободен достъп до него, а си дадох книжката и Христо ми сложи печат Smile
Язък ми за коварния план... толкова дни вървях и се мъчих с единствената цел да го открадна, а то не можах и да го пипна накрая Crying or Very sad
Wink Laughing

Защо ми се струва, че този спор за печатите вече сме го водили? Confused

Fena73, няма никакво значение къде е един печат - ако човек е честен, дори да са ги наредили всичките пред дома му, ще си подпечата книжката едва след като види обекта. Ако не е честен, ще си даде книжката на някой друг, ако ще печата и на Луната да го изпратят. Така че къде е печата за мързеливеца няма никакво значение. От значение е единствено за честния турист-колекционер, който с кеф се качва на връх Ботев през х. Рай и се оказва, че печат няма.

Joropc, всеки от участниците този форум носи "книжка" по-тежка от раницата му... само дето някои събират печати, други правят много снимки, други си вземат камъчета, четвърти сигурно са събрали един хард само с тракове. Хората са различни... Smile

Сря Дек 05, 2012 10:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Mariana1000 написа:
pohod.eu написа:
Mariana1000 написа:

25 юли 2012 год. Smile
Едва ли някой го е взел и оттам, защото няма свободен достъп до него, а си дадох книжката и Христо ми сложи печат Smile
Язък ми за коварния план... толкова дни вървях и се мъчих с единствената цел да го открадна, а то не можах и да го пипна накрая Crying or Very sad
Wink Laughing

Защо ми се струва, че този спор за печатите вече сме го водили? Confused

Fena73, няма никакво значение къде е един печат - ако човек е честен, дори да са ги наредили всичките пред дома му, ще си подпечата книжката едва след като види обекта. Ако не е честен, ще си даде книжката на някой друг, ако ще печата и на Луната да го изпратят. Така че къде е печата за мързеливеца няма никакво значение. От значение е единствено за честния турист-колекционер, който с кеф се качва на връх Ботев през х. Рай и се оказва, че печат няма.

Joropc, всеки от участниците този форум носи "книжка" по-тежка от раницата му... само дето някои събират печати, други правят много снимки, други си вземат камъчета, четвърти сигурно са събрали един хард само с тракове. Хората са различни... Smile

Марианка,права си -спорът е безсмислен!И само заради него(спорЪТ)продължавам-та както каза и на Луната да е-същата работа-та и за честния турист е така-като се качи през Рай и се разочарова на върха(което не виждам защо трябва да се случи при положение че там все пак си има печат)ще се понапъне и ще слезе през з.Ботев и удовлетврено ще въздъхне с печата в/у книжката си!Или следващия път(ще има следващ път-нали е турист!!!)
маршрута му ще мине през заслона след като лелеяната мечта е ТРИЪГЪЛНИЯТ ПЕЧАТ!!!
п.п.честността няма общо с колекционирането на печати-има начин да докажеш нещо(ако изобщо има смисъл да го правиш -трябва да е за за някого)
Сря Дек 05, 2012 9:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Iv40

Здравейте, сродни по душа хора Smile

Кажете според вас възможно ли е човек, с минимален опит в планината да изкачи Ботев, от Паниците за 1 ден? Говорим за отиване и връщане. Включваме и Райското пръскало в сметките, че да е по-интересно.

По-здрави
Чет Дек 06, 2012 1:56 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sergey_v

Iv40 написа:
Здравейте, сродни по душа хора Smile

Кажете според вас възможно ли е човек, с минимален опит в планината да изкачи Ботев, от Паниците за 1 ден? Говорим за отиване и връщане. Включваме и Райското пръскало в сметките, че да е по-интересно.
По-здрави

Не! Поне два дни. Първия до х.Рай, пръскалото. Втория - от хижата до върха и обратно до паниците.
Чет Дек 06, 2012 2:00 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Следваща
Страница 9 от 14

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.