Някой знае ли къде е триъгълния печат (за покорител на 10-те планински първенци) за връх Ботев?
Благодаря предварително!
Триъгълен печат за вр.Ботев вече няма. Преди се е намирал при метеоролозите, но някой го е откраднал, така че в зелените книжки слагат другия печат за 100-те нац.обекта
И кой тоя някой?
Ама разбира се БАЙ ГАНЬО
Абе, може някой германец да го е свил
Вярвате ли? Според мен вероятноста е едно към хиляда.
За какво му е този печат на нашенеца? Ама вярна е приказката "Я не гледам да съм добре, гледам на Вуте да му е зле".
Градски,разни хора-разни интереси!Мен освен печати не ме вълнуват и твоя вид"запечатвания"тип снимки....за мен е важно ходенето,впечатленията изживяванията...снимки в нета-под път и над път-коя от коя по-хубави,а грозната си муцуна мога да си я видя и в огледалото!Но за някои е важно и проблема с печата си е актуален
Вто Дек 04, 2012 10:05 am
Mariana1000
ilievvli написа:
pohod.eu написа:
Някой знае ли къде е триъгълния печат (за покорител на 10-те планински първенци) за връх Ботев?
Благодаря предварително!
Триъгълен печат за вр.Ботев вече няма. Преди се е намирал при метеоролозите, но някой го е откраднал, така че в зелените книжки слагат другия печат за 100-те нац.обекта
Още не ми го побира акъла този който го е откраднал за какво му е?
pohod.eu, триъгълен печат има със сигурност на заслон Ботев
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
...То обикновено като се загуби нещо и да не ги хокат хората казват, че е откраднато...
Е пък аз не вярвам, на вр. Ботев да има бездънна дупка и там да затъват вещи, та дори и хора??? Досега не съм чувал!Но, печата е съвсем друго, може да затъва и след това да се появи като извънземно.
Благодаря предварително!
Още не ми го побира акъла този който го е откраднал за какво му е?
Супер, благодаря ти! От коя дата ти е инфото?
Вто Дек 04, 2012 9:45 pm
t.hristov
Да, триъгълен печат има на заслон Ботев
Вто Дек 04, 2012 9:56 pm
joropc
Еее, 'що не го свалят ботевският печат на х.Плевен...или долу на паркинга, че върхът бая високо.
Интересно ми е ако igurbev например, се "подпечатва" на всеки връх 'дето ходи, колко ли ще е голяма книжката му?Вероятно ще е бая по-тежка от раницата му....нещо като Библията.
Еее, 'що не го свалят ботевският печат на х.Плевен...или долу на паркинга, че върхът бая високо.
Интересно ми е ако igurbev например, се "подпечатва" на всеки връх 'дето ходи, колко ли ще е голяма книжката му?Вероятно ще е бая по-тежка от раницата му....нещо като Библията.
Ами печата на Богдан е в Копривщица...на Вихрен-на хижата, а на Мусала освен на върха има и "дублиращ"на заслона...за по-мързеливите...
Сря Дек 05, 2012 9:31 am
Mariana1000
pohod.eu написа:
Mariana1000 написа:
25 юли 2012 год.
Едва ли някой го е взел и оттам, защото няма свободен достъп до него, а си дадох книжката и Христо ми сложи печат
Язък ми за коварния план... толкова дни вървях и се мъчих с единствената цел да го открадна, а то не можах и да го пипна накрая
Защо ми се струва, че този спор за печатите вече сме го водили?
Fena73, няма никакво значение къде е един печат - ако човек е честен, дори да са ги наредили всичките пред дома му, ще си подпечата книжката едва след като види обекта. Ако не е честен, ще си даде книжката на някой друг, ако ще печата и на Луната да го изпратят. Така че къде е печата за мързеливеца няма никакво значение. От значение е единствено за честния турист-колекционер, който с кеф се качва на връх Ботев през х. Рай и се оказва, че печат няма.
Joropc, всеки от участниците този форум носи "книжка" по-тежка от раницата му... само дето някои събират печати, други правят много снимки, други си вземат камъчета, четвърти сигурно са събрали един хард само с тракове. Хората са различни...
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
25 юли 2012 год.
Едва ли някой го е взел и оттам, защото няма свободен достъп до него, а си дадох книжката и Христо ми сложи печат
Язък ми за коварния план... толкова дни вървях и се мъчих с единствената цел да го открадна, а то не можах и да го пипна накрая
Защо ми се струва, че този спор за печатите вече сме го водили?
Fena73, няма никакво значение къде е един печат - ако човек е честен, дори да са ги наредили всичките пред дома му, ще си подпечата книжката едва след като види обекта. Ако не е честен, ще си даде книжката на някой друг, ако ще печата и на Луната да го изпратят. Така че къде е печата за мързеливеца няма никакво значение. От значение е единствено за честния турист-колекционер, който с кеф се качва на връх Ботев през х. Рай и се оказва, че печат няма.
Joropc, всеки от участниците този форум носи "книжка" по-тежка от раницата му... само дето някои събират печати, други правят много снимки, други си вземат камъчета, четвърти сигурно са събрали един хард само с тракове. Хората са различни...
Марианка,права си -спорът е безсмислен!И само заради него(спорЪТ)продължавам-та както каза и на Луната да е-същата работа-та и за честния турист е така-като се качи през Рай и се разочарова на върха(което не виждам защо трябва да се случи при положение че там все пак си има печат)ще се понапъне и ще слезе през з.Ботев и удовлетврено ще въздъхне с печата в/у книжката си!Или следващия път(ще има следващ път-нали е турист!!!)
маршрута му ще мине през заслона след като лелеяната мечта е ТРИЪГЪЛНИЯТ ПЕЧАТ!!!
п.п.честността няма общо с колекционирането на печати-има начин да докажеш нещо(ако изобщо има смисъл да го правиш -трябва да е за за някого)
Сря Дек 05, 2012 9:28 pm
Iv40
Здравейте, сродни по душа хора
Кажете според вас възможно ли е човек, с минимален опит в планината да изкачи Ботев, от Паниците за 1 ден? Говорим за отиване и връщане. Включваме и Райското пръскало в сметките, че да е по-интересно.
По-здрави
Чет Дек 06, 2012 1:56 am
sergey_v
Iv40 написа:
Здравейте, сродни по душа хора
Кажете според вас възможно ли е човек, с минимален опит в планината да изкачи Ботев, от Паниците за 1 ден? Говорим за отиване и връщане. Включваме и Райското пръскало в сметките, че да е по-интересно.
По-здрави
Не! Поне два дни. Първия до х.Рай, пръскалото. Втория - от хижата до върха и обратно до паниците.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети