ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Рилааа

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Рилааа
Автор Съобщение
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Мнение Рилааа Отговорете с цитат
Ден първи: Зелени преслап през Ташмандра, Кабул, Отовица до х. Иван Вазов
Ден втори: х. Иван Вазов през Раздела, Зелени камък, Харамията, Сухия рид, над Скакавишкият водопад и езеро, х. Скакавица до Зелени преслап.

Времето беше много хубаво напук на прогнозите, които аз гледах. Имаше много хора из планината, а х. И. Вазов се напълни както обикновено. Прехода лично на мен много ми хареса, времето беше ясно и гледките бяха прекрасни. Взех си дозата Very Happy

https://picasaweb.google.com/107282661563501826521/pGVbJI?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMqz8set6NzhzgE&feat=directlink

на моята карта на Домино, която имам от 1 / 2 години няма отбелязана маркирана пътека от З. преслап до Ташмандра, Кабул, Отовица, но по - добре маркирана пътека не съм виждал. Мисля че маркировката е съвсем прясна - от тази година.
Пон Окт 22, 2012 11:06 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Мнение Отговорете с цитат
Добре сте помахали крачоли и при това на спокойно, без навалици. Very Happy
Пон Окт 22, 2012 5:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
NikTod

Насладили сте се на малкото останало спокоиствие по езерата
Пон Окт 22, 2012 8:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Йосарян

Наистина беше много хубаво. Аз се бях подготвил за доста по - лошо време и не толкова интересни гледки, но се изненадах много приятно.

ZCEC.. като проучвах прехода четох и твоя пътепис от миналата година и се бях настроил че ще трябва да се ориентираме по релефа едва ли не Very Happy
но вече има маркировка, има и ясно раличима пътека. Подозирам че пътеката до х. Отовица също ще е така добре маркирана, з-то имаше доста надписи и боя покрай пътеката. За натам цвета е син. Странното е че изглеждаше сякаш не БТС е маркирало пътеките. Марките са си стандартни - бели линии с цвета между тях но са направени без шаблон, набързо с четка и доста щедро са използвали боята. Мисля си че може някой друг да го е направил...
Пон Окт 22, 2012 9:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lauta rulez

Местожителство: Джендем тепе

Йосарян написа:
Наистина беше много хубаво. Аз се бях подготвил за доста по - лошо време и не толкова интересни гледки, но се изненадах много приятно.

Доста "меко" си се изразил, поне според моя вкус- да се качи човек на Отовишки и да каже, че само се е изненадал много приятно...
Пон Окт 22, 2012 9:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Йосарян

lauta rulez написа:
Йосарян написа:

Доста "меко" си се изразил, поне според моя вкус- да се качи човек на Отовишки и да каже, че само се е изненадал много приятно...

Не е трудно да се качиш на Отовица. Качването на Харамията ми беше по - трудно, там е по стръмно и по - близо до ръба се катери. А гледките бяха мнооого, страхотно хубави Very Happy
Пон Окт 22, 2012 9:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lauta rulez

Местожителство: Джендем тепе

Йосарян написа:
lauta rulez написа:
Йосарян написа:

Не е трудно да се качиш на Отовица. Качването на Харамията ми беше по - трудно, там е по стръмно и по - близо до ръба се катери. А гледките бяха мнооого, страхотно хубави Very Happy

Е да де- за гледките става въпрос. Мани го ти качването...Бих казал, по мое скромно мнение, че това е един от супер вю пойнтовете в Рила! Пишман-туристите се качват по ново му с лифта до езерата и цъкат с език. А ако се качат малко по-нагоре, не знам, какво охкане ще падне...
Пон Окт 22, 2012 10:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.