ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Валявишки езера

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Валявишки езера
Автор Съобщение
Jirko

Местожителство: София

Мнение Валявишки езера Отговорете с цитат
Ето доклада за пътешествието ми край тези красиви езера, от тази година. Закъснях малко с писанията, ходенето беше през юли докато времето беше все още променливо на моменти. Яд ме е, че не се качих на Джангала, сега видях снимки от върха та още повече се ядосвам, ама нищо тамън имам още една причина да се върна.

Едно от "средните" Валявишки езера

Това е край Банските езера

Видях и ей тези козлета, те май са си често срещана гледка там.

Ето и всичките снимки с текста - http://ivanmiladinov.com/blog/pirin_valiavishki_ezera/

Поздрави!
Чет Авг 30, 2012 11:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

Мнение Отговорете с цитат
Голямо прилючение сте заформили с тия валежи и гърмежи.
Да попитам, на Банските гьолове на 10-ти срещу 11-ти (юли) ли нощувахте?

Чет Авг 30, 2012 12:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Jirko

Да тогава беше яката тресня. Smile
Чет Авг 30, 2012 3:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Speedy

Аз на 10-ти, с едни хубави хора, дето ги измъкнах в 5:30 сутринта от хижата да ходим, се метнахме на Джангал (ама другия, дето Сиврия му казват), а после на Джано, и точно когато зачука първата градушка (малко след 13 ч. май беше) приключихме ходенето и се вмъкнахме в хижата.

На 11-ти сутринта минахме край Бански гьолове на път за Демяница. Спряхме на почивка на една полянка над вашата палатка. Аз слязох до езерото и разменихме няколко думи за гърмежите и валежите. Спомням си че мернах хубава камерка и сега като ти зачетох писанието в блога ми просветна, че ти и твоя човек сте били това. Та затова питах в предния постинг, да се уверя, че е така Cool

Чет Авг 30, 2012 4:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
NikTod

Става ясно, че прилично количество лед и вода сте абсорбирали, но за това пък страхотни снимки сте формирали Clap

Като разглеждам снимковия материал, ме хваща срам от качеството моите фотоси.
Чет Авг 30, 2012 6:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Jirko

Аа Speedy значи това си бил ти. Помня те да. Ее веднъж и аз да засека някой от форума по планините Smile
Чет Авг 30, 2012 9:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dido

Чудесни снимки Иване!

Наистина Валявишките езера са страшно красиви - комбинирано с чуден залез и бистър въздух Very Happy Croc

Чет Авг 30, 2012 10:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Emil

Местожителство: Sofia

Страхотни снимки. И аз като Николай, ме хваща срам от моите снимки.
Ще трябва да задобреем малко, но първо трябва и добра машинка. Very Happy
Пет Авг 31, 2012 12:07 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Speedy

Jirko написа:
Аа Speedy значи това си бил ти. Помня те да. Ее веднъж и аз да засека някой от форума по планините Smile

Как да засечеш, като хората бягат от облаците и гръмотевиците, а ти точно тях гониш Laughing

Но пък затова снимките ти са различни и показват неща, които не всеки има щастието да види. Сполай ти за това, че знаеш какво искаш и как да го постигнеш. Защото само с готината машина, като тази твоята, не става само. Иска си и можене.

И, както съм казвал и други пъти, благодарности, че споделяш с нас фотосите си.

Пет Авг 31, 2012 3:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Jirko

Благодаря за хубавите думи. Абе вярно е, че избягваме навалицата, но все пак се радвам когато срещна познати горе Smile
Съб Сеп 01, 2012 9:07 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.