Автор |
Съобщение |
Jirko
|
Валявишки езера |
|
Ето доклада за пътешествието ми край тези красиви езера, от тази година. Закъснях малко с писанията, ходенето беше през юли докато времето беше все още променливо на моменти. Яд ме е, че не се качих на Джангала, сега видях снимки от върха та още повече се ядосвам, ама нищо тамън имам още една причина да се върна.
Едно от "средните" Валявишки езера
Това е край Банските езера
Видях и ей тези козлета, те май са си често срещана гледка там.
Ето и всичките снимки с текста - http://ivanmiladinov.com/blog/pirin_valiavishki_ezera/
Поздрави!
|
|
|
Чет Авг 30, 2012 11:21 am |
|
|
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Чет Авг 30, 2012 12:48 pm |
|
|
Jirko
|
|
|
Да тогава беше яката тресня.
|
|
|
Чет Авг 30, 2012 3:27 pm |
|
|
Speedy
|
|
|
Аз на 10-ти, с едни хубави хора, дето ги измъкнах в 5:30 сутринта от хижата да ходим, се метнахме на Джангал (ама другия, дето Сиврия му казват), а после на Джано, и точно когато зачука първата градушка (малко след 13 ч. май беше) приключихме ходенето и се вмъкнахме в хижата.
На 11-ти сутринта минахме край Бански гьолове на път за Демяница. Спряхме на почивка на една полянка над вашата палатка. Аз слязох до езерото и разменихме няколко думи за гърмежите и валежите. Спомням си че мернах хубава камерка и сега като ти зачетох писанието в блога ми просветна, че ти и твоя човек сте били това. Та затова питах в предния постинг, да се уверя, че е така
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Чет Авг 30, 2012 4:00 pm |
|
|
NikTod
|
|
|
|
Става ясно, че прилично количество лед и вода сте абсорбирали, но за това пък страхотни снимки сте формирали
Като разглеждам снимковия материал, ме хваща срам от качеството моите фотоси.
|
|
|
Чет Авг 30, 2012 6:14 pm |
|
|
Jirko
|
|
|
Аа Speedy значи това си бил ти. Помня те да. Ее веднъж и аз да засека някой от форума по планините
|
|
|
Чет Авг 30, 2012 9:36 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Чудесни снимки Иване!
Наистина Валявишките езера са страшно красиви - комбинирано с чуден залез и бистър въздух
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Чет Авг 30, 2012 10:41 pm |
|
|
Emil
|
|
|
Страхотни снимки. И аз като Николай, ме хваща срам от моите снимки.
Ще трябва да задобреем малко, но първо трябва и добра машинка.
|
|
|
Пет Авг 31, 2012 12:07 am |
|
|
Speedy
|
|
|
|
|
Аа Speedy значи това си бил ти. Помня те да. Ее веднъж и аз да засека някой от форума по планините |
Как да засечеш, като хората бягат от облаците и гръмотевиците, а ти точно тях гониш
Но пък затова снимките ти са различни и показват неща, които не всеки има щастието да види. Сполай ти за това, че знаеш какво искаш и как да го постигнеш. Защото само с готината машина, като тази твоята, не става само. Иска си и можене.
И, както съм казвал и други пъти, благодарности, че споделяш с нас фотосите си.
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Пет Авг 31, 2012 3:18 pm |
|
|
Jirko
|
|
|
Благодаря за хубавите думи. Абе вярно е, че избягваме навалицата, но все пак се радвам когато срещна познати горе
|
|
|
Съб Сеп 01, 2012 9:07 am |
|
|
|