|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
igurbev
|
|
|
 |
 |
... големия паркинг на хижа „Гоце Делчев” ... |
Вече не е толкова голям - последния път като минахме от там (предходната седмица) го бяха преградили през средата. Не че не може да се намери място за спиране де, но ...
|
|
|
Сря Юли 18, 2012 12:26 am |
|
 |
Гергана
|
|
|
|
Диана, здравей!
Смятах да отидем с лифта до Безбог, знам, че не може с кола. Ще бъдем в делнични дни и да, ще си носим обяд горе.
Вие сте страхотни хора! Много, много благодаря за всички мнения!
|
|
|
Сря Юли 18, 2012 12:30 am |
|
 |
Красимира Желева
|
|
|
Относно въпроса за забележителности по пътя София Банско. Рилски манастир и малко след него пещерата, в която е живял Иван Рилски. За нея може да прочетете подробности в нета. Хубаво местенце, зареждащо. По пътя за Рилски манастир може да минете и през Стобски пирамиди (отбива се мисля около 5 км от пътя за Рилския манастир). Лично мен не ме впечатлиха с нещо кой знае какво, но са си природна забележителност. Отсядайки в Банско може да отделите и един ден на Разлог - малко спретнато градче, което лично на мен ми харесва повече от Банско. В парка има и езеро с водни колела, където може да повозите децата. Може да разгледате и Пирин голф - красиво местенце. В близост до Разлог е село Бачево - там пък има конна база. Иначе от района около Вихрен за с деца наистина са подходящи езеро Окото, Рибни, Муратово (това според мен е най-красиво от трите). Църквата в Добърско също си заслужава посещението. Парк за мечките в Белица също. Със сигурност има и още доста места, които може да се посетят с деца, но сега не се сещам какво друго да предложа. Със сигурност това е район събрал много красота. От хижа Безбог може да идете и до Попово езеро за около 1.30ч., има една височина в началото, която трябва да се мине и след това пътеката е лека. Но ако тръгнете на там се съобразете с края на работното време на лифта, за да не се наложи да повървите до хижа Гоце Делчев. Това е за сега от мен не ми идва друго на ум в момента.
|
|
|
Сря Юли 18, 2012 8:45 am |
|
 |
vandu
|
|
|
|
Някой може ли да даде актуална онформация за придвижването на автомобили към Бъндерица ?
|
|
|
Сря Сеп 16, 2015 8:34 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|