ДИАНА написа:
... големия паркинг на хижа „Гоце Делчев” ...
Вече не е толкова голям - последния път като минахме от там (предходната седмица) го бяха преградили през средата. Не че не може да се намери място за спиране де, но ...
Сря Юли 18, 2012 12:26 am
Гергана
Диана, здравей!
Смятах да отидем с лифта до Безбог, знам, че не може с кола. Ще бъдем в делнични дни и да, ще си носим обяд горе.
Вие сте страхотни хора! Много, много благодаря за всички мнения!
Сря Юли 18, 2012 12:30 am
Красимира Желева
Относно въпроса за забележителности по пътя София Банско. Рилски манастир и малко след него пещерата, в която е живял Иван Рилски. За нея може да прочетете подробности в нета. Хубаво местенце, зареждащо. По пътя за Рилски манастир може да минете и през Стобски пирамиди (отбива се мисля около 5 км от пътя за Рилския манастир). Лично мен не ме впечатлиха с нещо кой знае какво, но са си природна забележителност. Отсядайки в Банско може да отделите и един ден на Разлог - малко спретнато градче, което лично на мен ми харесва повече от Банско. В парка има и езеро с водни колела, където може да повозите децата. Може да разгледате и Пирин голф - красиво местенце. В близост до Разлог е село Бачево - там пък има конна база. Иначе от района около Вихрен за с деца наистина са подходящи езеро Окото, Рибни, Муратово (това според мен е най-красиво от трите). Църквата в Добърско също си заслужава посещението. Парк за мечките в Белица също. Със сигурност има и още доста места, които може да се посетят с деца, но сега не се сещам какво друго да предложа. Със сигурност това е район събрал много красота. От хижа Безбог може да идете и до Попово езеро за около 1.30ч., има една височина в началото, която трябва да се мине и след това пътеката е лека. Но ако тръгнете на там се съобразете с края на работното време на лифта, за да не се наложи да повървите до хижа Гоце Делчев. Това е за сега от мен не ми идва друго на ум в момента.
Сря Юли 18, 2012 8:45 am
vandu
Някой може ли да даде актуална онформация за придвижването на автомобили към Бъндерица ?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети