ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ехо и Козя Стена

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Ехо и Козя Стена
Автор Съобщение
raskoll

Мнение Ехо и Козя Стена Отговорете с цитат
От неделя, понеделник и вторник (17-19.06.12)

Arrow Arrow Arrow http://blog.raskoll.com/2012/06/5036

Wink
Пет Юни 22, 2012 9:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Хубави снимки и хиляди звезди!

Съб Юни 23, 2012 12:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
ПАВЕЛ

Чудесни снимки ! А на Юмрука верно си духаше в неделя Laughing .......

Нед Юни 24, 2012 5:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Emil

Местожителство: Sofia

'ного яки Smile)))))))))))
Трябва да си взема и аз някакви филтри, много ми харесва как се получават. Very Happy
Нед Юни 24, 2012 5:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
isometrus

невероятни са Shocked браво
Съб Юли 14, 2012 1:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lz1gjd

Практика ли е на хижа Козя Стена да не се предлага храна, или може би евентуално само по предварителна при по-голяма група ? Останах много изненадан когато се оказа че не се предлага а миналата неделя бях тръгнал от хижа Левски през Добрила, Дерменка, Арката и 12 часов преход бях свършил храната и добре че бе добрината на хижаря да сподели от собствените си провизии.
Съб Юли 14, 2012 2:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
raskoll

Хижарят е страхотен ))) той ме попита дали нося храна, и когато му казах че да, имам бисквити и са достатъчни за мен за вечеря, той все пак сподели своята храна и не искаше да чува че не искам да ям))) а и направи много чай.
имаше група Ком-Емине туристи и те носиха своя храна. не го питах дали готви ако има заявка или не. би трябвало да има всякакви вафли, когато бях там, той каза че на следващия ден чакаше коне с различни подобни неща.
доколкото разбрах този хижар там е само от няколко месеца и не планира да остава за много време като хижар.
Съб Юли 14, 2012 8:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

raskoll написа:
Хижарят е страхотен ))) той ме попита дали нося храна,

Eто какво съм написал в моя разказ "Ком Емине сам, нормално ли е?", за хижа Козя стена:

"Имаше 7-8 туристи, заедно с хижарката ме посрещнаха на слънчевата площадка пред хижата. Хижарката е много добра, весела и услужлива. Тъй като бях изпотен, пожелах веднага да се настаня, да си сменя дрехите. Добрата хижарка без да губи секунда, грабна ми раницата и за мое неудобство я изнесе горе в стаята. Благодарих и. Сега отново и благодаря. Не е необходимо да ми носи раницата, достатъчни бяха отзивчивостта и, усмихнатото посрещане, обширните обеснения за цени и менюта. Такива хижи ще бъдат посещавани от туристите. В 22,30 часа дойдоха още трима. Тази вечер бяхме 12 човека, а в досегашните бях винаги сам."

Вероятно има вътрешен закон, в тая хижа хората да се посрещат като гости във всяка българска къща.
Бъдете винаги такива, ако сме "човеци" ще ви разберем. "Хора" много, малко са "човеците"

Балкана символ на цял полуостров
Съб Юли 14, 2012 10:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zezo

Местожителство: София

meco puh написа:

Eто какво съм написал в моя разказ "Ком Емине сам, нормално ли е?", за хижа Козя стена:

"Имаше 7-8 туристи, заедно с хижарката ме посрещнаха на слънчевата площадка пред хижата. Хижарката е много добра, весела и услужлива. Тъй като бях изпотен, пожелах веднага да се настаня, да си сменя дрехите. Добрата хижарка без да губи секунда, грабна ми раницата и за мое неудобство я изнесе горе в стаята. Благодарих и. Сега отново и благодаря. Не е необходимо да ми носи раницата, достатъчни бяха отзивчивостта и, усмихнатото посрещане, обширните обеснения за цени и менюта. Такива хижи ще бъдат посещавани от туристите. В 22,30 часа дойдоха още трима. Тази вечер бяхме 12 човека, а в досегашните бях винаги сам."

Вероятно има вътрешен закон, в тая хижа хората да се посрещат като гости във всяка българска къща.
Бъдете винаги такива, ако сме "човеци" ще ви разберем. "Хора" много, малко са "човеците"

Това е Олга. Тя в момента не е на хижата, поради здравословни проблеми и се замества от хижаря, който е посрещнал raskoll. Дано по-скоро да се оправи. Тя е от най-свестните хижари, които познавам!
Съб Юли 14, 2012 10:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
meco puh

Местожителство: обл.Разград

zezo написа:
...Това е Олга. Тя в момента не е на хижата, поради здравословни проблеми и се замества от хижаря, който е посрещнал raskoll. Дано по-скоро да се оправи. Тя е от най-свестните хижари, които познавам!

И аз се моля, да оздравее съвсем скоро. Не защотото няма да има добър хижар, а защото "човеци" ни трябват.

Балкана символ на цял полуостров
Съб Юли 14, 2012 11:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

meco puh написа:
zezo написа:
...Това е Олга. Тя в момента не е на хижата, поради здравословни проблеми и се замества от хижаря, който е посрещнал raskoll. Дано по-скоро да се оправи. Тя е от най-свестните хижари, които познавам!

И аз се моля, да оздравее съвсем скоро. Не защотото няма да има добър хижар, а защото "човеци" ни трябват.

Хижата май си има нов чорбаджия(стария не можахме да го видим зимъзка-не се беше качвал от нова година,а беше април или май..)
Нед Юли 15, 2012 9:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

вчера ходих до там, старият чорбаджия си е , но хижарят, май бай Иван се казва, е... Обаче имаше яка пловдивска група. С пишман водач- остави ги да се разпилеят като пилци на групички по пътеките `щото ходели"два за четири". Еделвайсите са уникални.
Пон Юли 16, 2012 5:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

tzezko написа:
вчера ходих до там, старият чорбаджия си е , но хижарят, май бай Иван се казва, е... Обаче имаше яка пловдивска група. С пишман водач- остави ги да се разпилеят като пилци на групички по пътеките `щото ходели"два за четири". Еделвайсите са уникални.

АА бай Иван ни посрещна мин.год. като минавахме К-Е...много добър и свестен човек(ако е същия).От някое карловско село беше,предложи карловска анасонлийка(която бързо свърши)каза че няма да стои много там...имаше дежурен лаф-"да ве,да ве..." Smile
Вто Юли 17, 2012 10:08 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.