'ного яки )))))))))))
Трябва да си взема и аз някакви филтри, много ми харесва как се получават.
Нед Юни 24, 2012 5:53 pm
isometrus
невероятни са браво
Съб Юли 14, 2012 1:46 pm
lz1gjd
Практика ли е на хижа Козя Стена да не се предлага храна, или може би евентуално само по предварителна при по-голяма група ? Останах много изненадан когато се оказа че не се предлага а миналата неделя бях тръгнал от хижа Левски през Добрила, Дерменка, Арката и 12 часов преход бях свършил храната и добре че бе добрината на хижаря да сподели от собствените си провизии.
Съб Юли 14, 2012 2:20 pm
raskoll
Хижарят е страхотен ))) той ме попита дали нося храна, и когато му казах че да, имам бисквити и са достатъчни за мен за вечеря, той все пак сподели своята храна и не искаше да чува че не искам да ям))) а и направи много чай.
имаше група Ком-Емине туристи и те носиха своя храна. не го питах дали готви ако има заявка или не. би трябвало да има всякакви вафли, когато бях там, той каза че на следващия ден чакаше коне с различни подобни неща.
доколкото разбрах този хижар там е само от няколко месеца и не планира да остава за много време като хижар.
Хижарят е страхотен ))) той ме попита дали нося храна,
Eто какво съм написал в моя разказ "Ком Емине сам, нормално ли е?", за хижа Козя стена:
"Имаше 7-8 туристи, заедно с хижарката ме посрещнаха на слънчевата площадка пред хижата. Хижарката е много добра, весела и услужлива. Тъй като бях изпотен, пожелах веднага да се настаня, да си сменя дрехите. Добрата хижарка без да губи секунда, грабна ми раницата и за мое неудобство я изнесе горе в стаята. Благодарих и. Сега отново и благодаря. Не е необходимо да ми носи раницата, достатъчни бяха отзивчивостта и, усмихнатото посрещане, обширните обеснения за цени и менюта. Такива хижи ще бъдат посещавани от туристите. В 22,30 часа дойдоха още трима. Тази вечер бяхме 12 човека, а в досегашните бях винаги сам."
Вероятно има вътрешен закон, в тая хижа хората да се посрещат като гости във всяка българска къща.
Бъдете винаги такива, ако сме "човеци" ще ви разберем. "Хора" много, малко са "човеците"
meco puh написа:
Eто какво съм написал в моя разказ "Ком Емине сам, нормално ли е?", за хижа Козя стена:
"Имаше 7-8 туристи, заедно с хижарката ме посрещнаха на слънчевата площадка пред хижата. Хижарката е много добра, весела и услужлива. Тъй като бях изпотен, пожелах веднага да се настаня, да си сменя дрехите. Добрата хижарка без да губи секунда, грабна ми раницата и за мое неудобство я изнесе горе в стаята. Благодарих и. Сега отново и благодаря. Не е необходимо да ми носи раницата, достатъчни бяха отзивчивостта и, усмихнатото посрещане, обширните обеснения за цени и менюта. Такива хижи ще бъдат посещавани от туристите. В 22,30 часа дойдоха още трима. Тази вечер бяхме 12 човека, а в досегашните бях винаги сам."
Вероятно има вътрешен закон, в тая хижа хората да се посрещат като гости във всяка българска къща.
Бъдете винаги такива, ако сме "човеци" ще ви разберем. "Хора" много, малко са "човеците"
Това е Олга. Тя в момента не е на хижата, поради здравословни проблеми и се замества от хижаря, който е посрещнал raskoll. Дано по-скоро да се оправи. Тя е от най-свестните хижари, които познавам!
...Това е Олга. Тя в момента не е на хижата, поради здравословни проблеми и се замества от хижаря, който е посрещнал raskoll. Дано по-скоро да се оправи. Тя е от най-свестните хижари, които познавам!
И аз се моля, да оздравее съвсем скоро. Не защотото няма да има добър хижар, а защото "човеци" ни трябват.
...Това е Олга. Тя в момента не е на хижата, поради здравословни проблеми и се замества от хижаря, който е посрещнал raskoll. Дано по-скоро да се оправи. Тя е от най-свестните хижари, които познавам!
И аз се моля, да оздравее съвсем скоро. Не защотото няма да има добър хижар, а защото "човеци" ни трябват.
Хижата май си има нов чорбаджия(стария не можахме да го видим зимъзка-не се беше качвал от нова година,а беше април или май..)
Нед Юли 15, 2012 9:55 pm
tzezko
вчера ходих до там, старият чорбаджия си е , но хижарят, май бай Иван се казва, е... Обаче имаше яка пловдивска група. С пишман водач- остави ги да се разпилеят като пилци на групички по пътеките `щото ходели"два за четири". Еделвайсите са уникални.
вчера ходих до там, старият чорбаджия си е , но хижарят, май бай Иван се казва, е... Обаче имаше яка пловдивска група. С пишман водач- остави ги да се разпилеят като пилци на групички по пътеките `щото ходели"два за четири". Еделвайсите са уникални.
АА бай Иван ни посрещна мин.год. като минавахме К-Е...много добър и свестен човек(ако е същия).От някое карловско село беше,предложи карловска анасонлийка(която бързо свърши)каза че няма да стои много там...имаше дежурен лаф-"да ве,да ве..."
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети