ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Васильов

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Васильов
Автор Съобщение
raskoll

Мнение Васильов Отговорете с цитат
Малко снимки и пътеписче от Васильовската Планина

Arrow Arrow Arrow http://blog.raskoll.com/2011/10/4190

В блога са качени най-интересните снимки, най който не му се чете, в Picasa просто качих всякакви снимки от този ден.
Нед Окт 30, 2011 4:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
raskoll

Мнение Отговорете с цитат
Случайно намерих това видео за параклиса на Васильов )))

http://www.btv.bg/videos/novini/video/1139756305-Skalen_paraklis_pod_vrah_Vasilyov.html
Пет Ное 04, 2011 11:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pirin Botev

Местожителство: Razlog

raskoll написа:
Случайно намерих това видео за параклиса на Васильов )))

http://www.btv.bg/videos/novini/video/1139756305-Skalen_paraklis_pod_vrah_Vasilyov.html

Браво!!
много интересно видео!

Пон Ное 07, 2011 10:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Голям хижар стана Николайчо. Тръгнаха от Разград със съпругата си Пепа, за хижа Ехо, на която са първите хижари, преобразиха я и се прехвърлиха в хижа Васильов. Сега виждам, че правят същото и с Васильов. Хвала на такива хижари.

Балкана символ на цял полуостров
Пон Ное 07, 2011 11:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pirin Botev

Местожителство: Razlog

meco puh написа:
Голям хижар стана Николайчо. Тръгнаха от Разград със съпругата си Пепа, за хижа Ехо, на която са първите хижари, преобразиха я и се прехвърлиха в хижа Васильов. Сега виждам, че правят същото и с Васильов. Хвала на такива хижари.

Да! прав си, ако всеки поне със малко правеше така , че да има повече красота, подреденост и хармония около нас, както тези хора,
всички ние бихме били по -щастливо племе,Smile

Пон Ное 07, 2011 11:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ИВОКОЛЕВ

Местожителство: ТРОЯНът

Николай и Пепа са хора родени за хижари.Де да бяха всички като тях.Където са били са направили нещо с което да ги запомнят. BG BG
Съб Ное 12, 2011 5:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Todor

Само да попитам - през декември 2009 Керанов беше на КИП-а по пътя с.Тъжа - х.Тъжа и каза, че стопанисва бунгалата на Централен Балкан на Смесите. Мисля, че съм го виждал и по-късно там, но не си спомням ясно. Останах с впечатление, че не се чувства уютно дори от няколкото реплики, които разменихме набързо. Всъщност той е единствения от пазачите, който ни е канил да влезем да си починем в КИП-а. Затова съм го запомнил - роден е за хижар. Значи сега пак е на Васильов?
Съб Ное 12, 2011 10:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Todor написа:
Само да попитам - през декември 2009 Керанов беше на КИП-а по пътя с.Тъжа - х.Тъжа и каза, че стопанисва бунгалата на Централен Балкан на Смесите.

Коя сграда се казва КИП? Да не е оная кокетната, където се смесват двете рекички, а тя остава между тях. Точно преди да започне изкачването на Гърмяща гора по посока х.Мазалат. Аз я мислех за х. Мандрата и на похода Ком Емине влязох в двора, ама ме върнаха и ми казаха, че съм минал покрай Мандрата. Разбрах коя е х.Мандрата. Сега дочух, че по някакъв начин Николай май държал и Мандрата. Ще разбера след месец, когато мисля да отскоча до района на х.Тъжа.

Балкана символ на цял полуостров
Съб Ное 12, 2011 10:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
raskoll

Todor, работи и на двете места. Жената му е на Васильов винаги, а той е 2 или 3 седмици на месец.
Нед Ное 13, 2011 2:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Todor

meco puh написа:
Todor написа:
Само да попитам - през декември 2009 Керанов беше на КИП-а по пътя с.Тъжа - х.Тъжа и каза, че стопанисва бунгалата на Централен Балкан на Смесите.

Коя сграда се казва КИП? Да не е оная кокетната, където се смесват двете рекички, а тя остава между тях. Точно преди да започне изкачването на Гърмяща гора по посока х.Мазалат. Аз я мислех за х. Мандрата и на похода Ком Емине влязох в двора, ама ме върнаха и ми казаха, че съм минал покрай Мандрата. Разбрах коя е х.Мандрата. Сега дочух, че по някакъв начин Николай май държал и Мандрата. Ще разбера след месец, когато мисля да отскоча до района на х.Тъжа.

Не. КИП е "контролно информационен пункт" на Централен Балкан. Има къщичка, бариера и т.н. ... черно куче Бък Smile
Имаше преди и един младеж Иван Иванов, който се запознаваше и ръкуваше с всички, които преминават и раздаваше информационни материали на парка...
Пон Ное 14, 2011 10:38 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mediator37

Местожителство: Русе

В учебника по география пише, че Васильов е най-високият връх на Предбалкана.
Вто Ное 15, 2011 9:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.