ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
ХУБАВЕЦ - КУПЕНА - КОСТЕНУРКАТА - ДЮЗА

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
ХУБАВЕЦ - КУПЕНА - КОСТЕНУРКАТА - ДЮЗА
Автор Съобщение
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Мнение ХУБАВЕЦ - КУПЕНА - КОСТЕНУРКАТА - ДЮЗА Отговорете с цитат
Докато билото на Стара планина е все още свежо и зелено реших да се поразходя и да направя снимки. Още над Карлово местни туристи ме предупредиха за наличието на много змии. Видях само две малки, /пепелянки може би/, но интересното е, че едната беше навръх Купена, точно под кутията с книгата за изкачванията. Ами може да не е хуманно, но я смачках, защото, който се качи горе е уморен и без да гледа сяда да отдъхне, да не става беля...

Ето и снимките: https://picasaweb.google.com/vilabreza/xVCOBI
Съб Юни 25, 2011 12:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mediator37

Местожителство: Русе

Мнение Отговорете с цитат
Поздравления за прехода! Толкова зелено и красиво, чудни снимки ! И си късметлия с времето.
Съб Юни 25, 2011 7:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
andimit

Местожителство: София

Браво за прехода и снимките.
Аз направих нещо подобно миналата година в обратния ред, като качих Купена право от юг/ от пътеката х. Левски- х. Амбарица/ и като знам какви скали и тревуляци бяха- добре че не срещнах змияSmile
Всичко най!
Нед Юни 26, 2011 9:45 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mircho

Змията е пепелянка.
Нед Юни 26, 2011 10:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Плочата на скалата под тур Прометея е в памет на Христо Проданов не е от нещастен случай просто искам да поясня.Лека да му е прьста на Еверест поклон.А отностно колибата на на Хубавеца (Ортак бурум)е на Дьбенци още малко и там ще искарат овце на паша.Относно прехода страхотно преживяване ,и на истина таз година има страшно много "Шарини тояги" по Балкана.

Последната промяна е направена от тихомир томанов на Пон Юни 27, 2011 8:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Юни 26, 2011 7:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ferdi_mruvkata

ако това е било този уикенд, направо ми иде да наплескам някой от БТВ или синоптик . .. само разправяха за гръмотежици и колко опасно било !!!!
Нед Юни 26, 2011 10:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin555

Местожителство: Русе

Браво, хубава разходка си спретнал, а и зеленкото радва, случил си на време за снимки Smile. Аз обикалях в района в края на месец май, но не беше се раззеленило хубаво. Видяхме една усойница на 200-300 метра под връх голям Купен. Има си змии там не е да е без хич Smile. Относно хуманността, дали е хуманно змиите да хапят?!? Ние пък си поиграхме с една, че ни понасъска здраво. Поздрави!

Чет Юли 14, 2011 12:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
b0bae

Местожителство: С0фия

Мнение много яко Отговорете с цитат
много готина разходка, снимките, зелената атмосфера...направо не ми се искаше да свършват фотките
Браво и Благодаря ръкопляскания
Пет Юли 15, 2011 1:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.