Тъй като ще ходя скоро там с група,бих искала да попитам дали предварително може да се направи резервацията,евентуално плаща ли се някакъв депозит и самата резервация чрез хотел Добринище ли става.Намерих телефони уж на хижата,но се свързах с хотел Добринище и оттам ми искат депозит,месец след резервацията останалата сума по банков път.Не знам дали наистина процедурата е такава или е някаква измама.Ако някой е резервирал с месец или два по-рано място в хижата моля да ми пише,за да не подвеждам и участниците в похода.
Съб Апр 30, 2011 1:36 pm
dido
Като ги няма скиорите, хижата е празна.
_________________ Бутам след осмата бира
Съб Апр 30, 2011 10:45 pm
liubenceto
аз ще ходя с групата след 2 месеца,а лятото е силен сезон,има хора,та се чудя сега дали да се занимавам с този депозит(от хората трябва да събера парите,а кой е в града,кой извън него),защото ми казаха,че доста хора предварително си направили резервациите и може да няма свободни места,а се очертава да сме група от 15 човека и ме притеснява това,че може да е пълна хижата.
Миналата година ходих май месец там и беше почти празна,без резервация,ама сега лятото като сме и повечко хора се чудя дали да резервирам или направо да отидем и да питаме на място имат ли свободни стаи.
Дидо,ти какво мислиш по въпроса?Ако отидем Юли месец групичката дали ще има места?
Пон Май 02, 2011 5:39 pm
dido
В общи линии след средата на юли тръгват планинските групи, та зависи вие кога планирате да ходите там - дали преди или след 15-и юли ...
Пон Май 02, 2011 7:48 pm
liubenceto
на 22 и 23 юли са датите
Пон Май 02, 2011 8:00 pm
dido
Еми може да е всякак по това време, по-добре си оправете сметките отсега.
Пон Май 02, 2011 8:15 pm
liubenceto
Мен ме притеснява малко друго.Това дали наистина чрез хотел Добринище става резервазията,директно с хижата не мога да се свържа.В интернет има телефони на хижата,а като звънна се свързвам с хотела.Да не е някаква измама всичко това с депозита,затова го мисля толкова.Да имаш ти или някой друг информация отностно резервацията за хижа Безбог?
Пон Май 02, 2011 8:22 pm
alexvan
На подобен линк попаднах и аз.Значи не е измама.Наскоро едни приятели ги прецакаха с 300лв покрай подобни депозити,та и аз се позамислих дали е истина това,което се пише или не.
Благодаря момчета!
Едни и същи изнудвачи държат хотела в Добринище, х. Гоце Делчев и х. Безбог. За резервацията искат 100% капаро, нещо което го няма никъде другаде, на никакви туристически обекти. Ако после, по някаква причина, някой от вашите хора не отиде на хижата /хора сме и всичко се случва/, не ви връщат нищо и дори е трудно да си получите храната и леглата, за които сте платили, независимо от това, че хората не са дошли. По възможност, избягвайте да резервирате предварително места на Безбог или Гоце Делчев. Ако отидете и няма места - ще ви приютят все някъде. Две са местата, от които никога никого не връщат - от хижа и от гробища!
_________________ "Искам талантливо да живея, като тебе, моя планина!"
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети