ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Хижа Безбог-резервация

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Хижа Безбог-резервация
Автор Съобщение
liubenceto

Мнение Хижа Безбог-резервация Отговорете с цитат
Тъй като ще ходя скоро там с група,бих искала да попитам дали предварително може да се направи резервацията,евентуално плаща ли се някакъв депозит и самата резервация чрез хотел Добринище ли става.Намерих телефони уж на хижата,но се свързах с хотел Добринище и оттам ми искат депозит,месец след резервацията останалата сума по банков път.Не знам дали наистина процедурата е такава или е някаква измама.Ако някой е резервирал с месец или два по-рано място в хижата моля да ми пише,за да не подвеждам и участниците в похода.
Съб Апр 30, 2011 1:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Мнение Отговорете с цитат
Като ги няма скиорите, хижата е празна.

Съб Апр 30, 2011 10:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
liubenceto

аз ще ходя с групата след 2 месеца,а лятото е силен сезон,има хора,та се чудя сега дали да се занимавам с този депозит(от хората трябва да събера парите,а кой е в града,кой извън него),защото ми казаха,че доста хора предварително си направили резервациите и може да няма свободни места,а се очертава да сме група от 15 човека и ме притеснява това,че може да е пълна хижата.
Миналата година ходих май месец там и беше почти празна,без резервация,ама сега лятото като сме и повечко хора се чудя дали да резервирам или направо да отидем и да питаме на място имат ли свободни стаи.
Дидо,ти какво мислиш по въпроса?Ако отидем Юли месец групичката дали ще има места?
Пон Май 02, 2011 5:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

В общи линии след средата на юли тръгват планинските групи, та зависи вие кога планирате да ходите там - дали преди или след 15-и юли ...

Пон Май 02, 2011 7:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
liubenceto

на 22 и 23 юли са датите
Пон Май 02, 2011 8:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Еми може да е всякак по това време, по-добре си оправете сметките отсега.

Пон Май 02, 2011 8:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
liubenceto

Мен ме притеснява малко друго.Това дали наистина чрез хотел Добринище става резервазията,директно с хижата не мога да се свържа.В интернет има телефони на хижата,а като звънна се свързвам с хотела.Да не е някаква измама всичко това с депозита,затова го мисля толкова.Да имаш ти или някой друг информация отностно резервацията за хижа Безбог?
Пон Май 02, 2011 8:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alexvan

Местожителство: България

Любче - май е така, стопанисват я от х-л добринище
http://www.pohodi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87:2011-02-16-00-33-18&catid=48:2011-01-22-21-30-04&Itemid=27.
Пон Май 02, 2011 8:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
liubenceto

На подобен линк попаднах и аз.Значи не е измама.Наскоро едни приятели ги прецакаха с 300лв покрай подобни депозити,та и аз се позамислих дали е истина това,което се пише или не.
Благодаря момчета!
Пон Май 02, 2011 8:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mihaela10

Местожителство: Пловдив

Едни и същи изнудвачи държат хотела в Добринище, х. Гоце Делчев и х. Безбог. За резервацията искат 100% капаро, нещо което го няма никъде другаде, на никакви туристически обекти. Ако после, по някаква причина, някой от вашите хора не отиде на хижата /хора сме и всичко се случва/, не ви връщат нищо и дори е трудно да си получите храната и леглата, за които сте платили, независимо от това, че хората не са дошли. По възможност, избягвайте да резервирате предварително места на Безбог или Гоце Делчев. Ако отидете и няма места - ще ви приютят все някъде. Две са местата, от които никога никого не връщат - от хижа и от гробища!

Пон Май 30, 2011 10:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.