|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
dobrudjan4e
|
до х.Бенковски |
|
Здравейте.
Малко за последното скиторене : преминаване на билото на Стара Планина от юг към север. За хижа Бенковски, който не е ходил го съветвам да отиде, за втори път съм там и мога да кажа, че е една от най- хубавите хижи в България. А хижарката Олга е душа човек... Ходенето започна от с. Антон до Бенковски (към 6 часа без почивките) при това може да се каже, че сняг нямаше... в смисъл никъде не сме затъвали до кръста, максимум до коляно . Билото на Стара Планина си е своенравно място, имахме голям късмет, че вятъра който ни брули бе южен и топъл... ако беше северняк мисля, че пътя щеше да е Антон - билото - Антон ...
Ето снимките :
http://picasaweb.google.com/dobrudjan4e/oJbozF
Айде бъдете здрави и разумни.
_________________ Който пие бира не умира! |
|
|
Вто Мар 25, 2008 9:41 pm |
 |
 |
mislesht
|
|
|
Очевидно е било хубаво!
Само се измъчих с тоя проклет, гаден сървър където си качил снимките! Мразя пикаса!!!!!!! 
|
|
|
Сря Мар 26, 2008 3:16 pm |
 |
 |
dido
|
|
|
|
Ти ако видиш bgphoto.net каква драма е. Никси там си публикува снимките, вече съм вдлъбнал стената до компа да си удрям главата ...
|
|
|
Сря Мар 26, 2008 3:57 pm |
 |
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Сря Мар 26, 2008 4:31 pm |
 |
 |
Niksi
|
|
|
Хахаха...леко с главата/ите ей...
Зор е, мамка му...требе скоро да сменям сървъра...Ама къде да е другия - дад ис дъ куесшън ??
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу. |
|
|
Сря Мар 26, 2008 7:47 pm |
 |
 |
Kat
|
|
|
|
тая Пикаса и на мен ми писна, затова напоследък спрях да качвам там, най-вероятно ще да е и окончателно
Впрочем, Цеци, аз разбрах от петъка, че ще си на Стара планина, ние също бяхме там, но в друг район на палатка
Поздрави
|
|
|
Чет Мар 27, 2008 1:32 am |
 |
 |
dobrudjan4e
|
|
|
Значи чакам фотопътепис . Мен пикасата засега ме устройва, ако намерите по- добър обществен сървър споделете. Кате как беше на палатката, мен по едно време ми се струваше, че вятъра иска да отвее хижата, за навън не ми се мисли ... 
_________________ Който пие бира не умира! |
|
|
Чет Мар 27, 2008 10:38 am |
 |
 |
Spas
|
|
Чет Мар 27, 2008 10:44 am |
|
 |
mislesht
|
|
|
 |
 |
Ти ако видиш bgphoto.net каква драма е. Никси там си публикува снимките, вече съм вдлъбнал стената до компа да си удрям главата ... |
О, да, аз бегефотото съм го отсвирил отдавна!
Ако имате стара регистрация в яхо пробвайте http://flickr.com/ . Иначе аз си ползвам fotofile.ru, скоро го прекръстиха: http://photofile.name/index.php
|
|
|
Чет Мар 27, 2008 4:09 pm |
 |
 |
Kat
|
|
|
|
ами, Цеци.. какво да ти кажа
В събота вятъра беше приличен, по-надолу беше по-завет затова с оглед на повече сън, слязохме по-нисичко.
в неделя, обаче, посрещнахме сутринта със силен вятър, и наистина към 8 ч. стана бая силен и бурен, чак се стреснахме, че ще отвее палатката. Но не беше много студено. само повече вятър 
|
|
|
Чет Мар 27, 2008 8:36 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|