до х.Бенковски
Здравейте.
Малко за последното скиторене : преминаване на билото на Стара Планина от юг към север. За хижа Бенковски, който не е ходил го съветвам да отиде, за втори път съм там и мога да кажа, че е една от най- хубавите хижи в България. А хижарката Олга е душа човек... Ходенето започна от с. Антон до Бенковски (към 6 часа без почивките) при това може да се каже, че сняг нямаше... в смисъл никъде не сме затъвали до кръста, максимум до коляно . Билото на Стара Планина си е своенравно място, имахме голям късмет, че вятъра който ни брули бе южен и топъл... ако беше северняк мисля, че пътя щеше да е Антон - билото - Антон ...
Ето снимките :
http://picasaweb.google.com/dobrudjan4e/oJbozF
Хахаха...леко с главата/ите ей...
Зор е, мамка му...требе скоро да сменям сървъра...Ама къде да е другия - дад ис дъ куесшън ??
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Сря Мар 26, 2008 7:47 pm
Kat
тая Пикаса и на мен ми писна, затова напоследък спрях да качвам там, най-вероятно ще да е и окончателно
Впрочем, Цеци, аз разбрах от петъка, че ще си на Стара планина, ние също бяхме там, но в друг район на палатка
Поздрави
Чет Мар 27, 2008 1:32 am
dobrudjan4e
Значи чакам фотопътепис . Мен пикасата засега ме устройва, ако намерите по- добър обществен сървър споделете. Кате как беше на палатката, мен по едно време ми се струваше, че вятъра иска да отвее хижата, за навън не ми се мисли ...
_________________ Който пие бира не умира!
Чет Мар 27, 2008 10:38 am
Spas
ами, Цеци.. какво да ти кажа
В събота вятъра беше приличен, по-надолу беше по-завет затова с оглед на повече сън, слязохме по-нисичко.
в неделя, обаче, посрещнахме сутринта със силен вятър, и наистина към 8 ч. стана бая силен и бурен, чак се стреснахме, че ще отвее палатката. Но не беше много студено. само повече вятър
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети