Иване, на снимките пише "Част 1", къде е "Част 2" ?
С пъртината и ние имахме подобен проблем. Тоест, че нямаше такава
Направо се чудя как са ви останали сили след това да празнувате НГ... За малко да сте се засякли с Криси и компания, от нейния пост разбирам, че и те са стигнали на Заврачица в "потайна доба".
Сря Яну 05, 2011 1:37 pm
igurbev
По-голямата част от снимките и аз още не съм ги разгледал, защото тези дни непрекъснато излизам от работа, за да се занимавам със смяна на номерата, застрахователи и т.н., и после доработвам до никое време. Иначе да, засякохме се, даже мисля че пристигнахме по-късно и от тях, макар че не съм съвсем сигурен, щото всички бяхме доста замаяни в края на прехода.
Сря Яну 05, 2011 3:00 pm
Дженгала
Много добри снимки! Браво! Наистина времето покрай НГ бе великолепно!
И аз също посрещнах Новата година в Рила - на х.Заврачица
Поздрави на всички и повече дни за баири през 2011!
Пет Яну 07, 2011 5:18 pm
anadel
НОВОГОДИШНО НАЗДРАВЕ И ОТ Х. "ИВАН ВАЗОВ" В РИЛА!!!!!!!!!!!!!!!
Направихме звездно качване на 30-ти от х. "Пионерска" до х. "Рилски езера". Там спахме за 11 лв. в голяма хубава стая на тавана. На 31-ви през Рибното езеро и връх Хайдута/Харамията към Зелени камък и после през Раздела до х. "Иван Вазов". Там бяха останалите от групата, дошли през Зелени рид предния ден. На това хубаво време хижата се напълни с народ 40-50 човека. Имаше и ток за първи път от 16 Нови години, както каза Венци. После ядене, пиене, баница, късмети и цяло небе със звезди, вместо фойеверки
снимките
НОВОГОДИШНО НАЗДРАВЕ И ОТ Х. "ИВАН ВАЗОВ" В РИЛА!!!!!!!!!!!!!!!
Направихме звездно качване на 30-ти от х. "Пионерска" до х. "Рилски езера". Там спахме за 11 лв. в голяма хубава стая на тавана. На 31-ви през Рибното езеро и връх Хайдута/Харамията към Зелени камък и после през Раздела до х. "Иван Вазов". Там бяха останалите от групата, дошли през Зелени рид предния ден. На това хубаво време хижата се напълни с народ 40-50 човека. Имаше и ток за първи път от 16 Нови години, както каза Венци. После ядене, пиене, баница, късмети и цяло небе със звезди, вместо фойеверки
снимките
О, Ани - уважила си Рила-та и ти.
Как отваря простори на душата това място не е истина...
А пък скоро му брахме страховете на Джерман отново
Гледам църния сладур е още там
И Калин-ите...
В районното в Самоков трагедията бе пълна. Обясниха ми, че него ден нищо не можели да направят...
След като полицаите се пенсионират на 45 годишна възраст със 700 лева пенсия (плюс 20 заплати по 1300 лева на куп в шапката) , мислех, че поне през почивните дни поработват на бюро тежък миньорски труд първа категория и приемат жалбите на хората, а не ги завръщат като овце по 100 пъти.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети