ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Нова Година 2011 на "връо"
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Нова Година 2011 на "връо"
Автор Съобщение
Весела Ягодова

Мнение Отговорете с цитат
Иване, на снимките пише "Част 1", къде е "Част 2" ? Wink

С пъртината и ние имахме подобен проблем. Тоест, че нямаше такава Very Happy
Направо се чудя как са ви останали сили след това да празнувате НГ... За малко да сте се засякли с Криси и компания, от нейния пост разбирам, че и те са стигнали на Заврачица в "потайна доба".
Сря Яну 05, 2011 1:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Местожителство: София

Smile По-голямата част от снимките и аз още не съм ги разгледал, защото тези дни непрекъснато излизам от работа, за да се занимавам със смяна на номерата, застрахователи и т.н., и после доработвам до никое време. Иначе да, засякохме се, даже мисля че пристигнахме по-късно и от тях, макар че не съм съвсем сигурен, щото всички бяхме доста замаяни в края на прехода. Smile
Сря Яну 05, 2011 3:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Дженгала

Много добри снимки! Браво! Наистина времето покрай НГ бе великолепно!

И аз също посрещнах Новата година в Рила - на х.Заврачица

Ето тук са снимките.

Поздрави на всички и повече дни за баири през 2011! Very Happy

Пет Яну 07, 2011 5:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
anadel

НОВОГОДИШНО НАЗДРАВЕ И ОТ Х. "ИВАН ВАЗОВ" В РИЛА!!!!!!!!!!!!!!!
Направихме звездно качване на 30-ти от х. "Пионерска" до х. "Рилски езера". Там спахме за 11 лв. в голяма хубава стая на тавана. На 31-ви през Рибното езеро и връх Хайдута/Харамията към Зелени камък и после през Раздела до х. "Иван Вазов". Там бяха останалите от групата, дошли през Зелени рид предния ден. На това хубаво време хижата се напълни с народ 40-50 човека. Имаше и ток за първи път от 16 Нови години, както каза Венци. После ядене, пиене, баница, късмети и цяло небе със звезди, вместо фойеверки Smile
снимките
Съб Яну 08, 2011 1:00 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

anadel написа:
Направихме звездно качване на 30-ти от х. "Пионерска" до х. "Рилски езера". Там спахме за 11 лв. в голяма хубава стая на тавана. На 31-ви през Рибното езеро и връх Хайдута/Харамията към Зелени камък и после през Раздела до х. "Иван Вазов". Там бяха останалите от групата, дошли през Зелени рид предния ден. На това хубаво време хижата се напълни с народ 40-50 човека. Имаше и ток за първи път от 16 Нови години, както каза Венци. После ядене, пиене, баница, късмети и цяло небе със звезди, вместо фойеверки Smile
снимките

О, Ани - уважила си Рила-та и ти.
Как отваря простори на душата това място не е истина...
А пък скоро му брахме страховете на Джерман отново Laughing
Гледам църния сладур е още там Laughing
И Калин-ите...
Croc палатка

Нед Яну 09, 2011 11:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
albena :-)

anadel написа:

Честита Нова Година Ани Very Happy

хубави снимки - много драго ми стана, че черния котарак е в чудесна форма Cool
Пон Яну 10, 2011 12:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

Ани, страхотна си ! Винаги ми е драго да те видя, дори и само на снимки Very Happy

Това е култово !
http://anadel.snimka.bg/mountain/nova-godina-na-h-ivan-vazov-v-rila.560951.21942768

Май доста хора е имало на Вазов. Аз се чудех онзи ден дали хижа "Иван Вазов" има имен ден на Ивановден Wink
Пон Яну 10, 2011 1:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vasil111

Местожителство: велинград

aa, Ани винаги е повече от страхотна!
Пон Яну 10, 2011 2:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mediator37

Местожителство: Русе

igurbev написа:
В районното в Самоков трагедията бе пълна. Обясниха ми, че него ден нищо не можели да направят...

След като полицаите се пенсионират на 45 годишна възраст със 700 лева пенсия (плюс 20 заплати по 1300 лева на куп в шапката) , мислех, че поне през почивните дни поработват на бюро тежък миньорски труд първа категория и приемат жалбите на хората, а не ги завръщат като овце по 100 пъти.
Сря Яну 12, 2011 3:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Яяяяя...

да питам тук.. по въпроса с паркингите на Боровец. Миналата зима оставихме колите тук:
http://lh6.ggpht.com/_AeILXSG-Sqw/S2XRP6ohwFI/AAAAAAAADBQ/GOZzcYUFb9g/s800/P1300369.JPG

Сега чувам че и там, насред шосето взимали такса Shocked
Предвид случките, май ще си платим като попове, ама да си питам дали някой знае нещо по въпроса.
Пон Яну 24, 2011 2:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.