ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Съвет за двудневен зимен преход в Пирин

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Съвет за двудневен зимен преход в Пирин
Автор Съобщение
ronkata

Местожителство: София

Мнение Съвет за двудневен зимен преход в Пирин Отговорете с цитат
Здравейте, днес ми е първия официален ден във форума и смятам че е много полезен за всички обичащи природата в България.
Понеже нямам много опит по българските планини а това ми е една малка страст се обръщам с баналния въпрос за един двудневен зимен преход в Пирин (8-9.1.11). Това ще ми е първото ходене там (като изключим ски на Банско). Двама се с приятелката ми и бих ни определил като средно опитни планинари.
Какво бихте ни препорачали като маршрут - преходи от порядъка на 6-8 часа, 1000 м деневилация са ок.
Радвам се на всяко едно коснтруктивно предложение.
Весело посрещане на 2011
Пет Дек 31, 2010 7:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Мавруд

Мнение Отговорете с цитат
Първо ходене на Пирин и искаш да е през зимата, 8 часа, 1000 м денивелация ... Аз от 10 год ходя и зимните ми преходи в Пирин се броят на пръсти - не е за подценяване тази планина през зимата... Можеш да опиташ с Банско-х. Демяница или Добринище - х. Гоце Делчев - х. Безбог - Безбожки превал. При условията в момента няма да имаш проблеми.
Пет Дек 31, 2010 7:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ronkata

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Първо Честита Нова Година на всички, пожелавам ви много дни в планината и с приятели.
Благодаря за барзия отговор. Искам да доуточня че целта ми не е прохада да съответсва на горе споменатите показатали а че това са по скоро границите на възможностите без да се има в предвид познаването/непознаването на маршрута.
Предложението което даде юе го прегледам, ако има и други алтернативи с удоволствие ще ги проверя.
поздрави
Съб Яну 01, 2011 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.